1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

radiowka

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez szymon1, Styczeń 26, 2009.

  1. szymon1

    szymon1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem kozystajac z poradnikow podlaczylem internet do xbox przez komputer teraz jednak wolal bym ominac komputer ale nie wiem jak to zrobic bylem w sklepie komputerowym bo czytalem ze potrzebny jest routeer a w sklepie powiedzieli ze potrzebny jest jeszcze access point przewod z radiowki jest wkreceny prosilbym o pomoc i porade z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kazdy bezprzewodowy router jest tez access pointem.
    potrzebujesz Ap z trybem klienta. net pobierasz z kabla wkrecanego a wychodzi po skretce. najlepiej do jakiegos switcha zeby rozdzielic i na pc i na xsa. idz do gosci ktorzy zakladali ci net napewno ci cos dobiora
     
  4. szymon1

    szymon1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rozmawialem z gosciem ktory mi to zakladal a powiedzial zebym kupil jakis blakbox ale wpisywalem w goglach i nie ma nic takiego mowil ze to uzadzenie to router i acces point jednoczesnie i final jest taki ze nadal nic nie wiem
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. szymon1

    szymon1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupilem router jakis edimax tez jest wisp model br6204wg i nie wiem czy ta moja koncowka z wkretka bedzie pasowac
     
  7. szymon1

    szymon1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. szymon1

    szymon1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zadzwonilem do osiedlowej tel kablowej i teraz bede od nich mial internet moze teraz podlacze przez ten router
     
  9. cubone666

    cubone666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    ja tez mam osiedlowa radiowke i mam routerek TP LINK WR543G z trybem WISP i normalnie skreteczka idzie do routerka a z routera zwykłą skretka rozdzielony na kompa i xboxa
     
  10. Honda

    Honda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Jarro

    Jarro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    Honda, tak jak połączysz xboxa z routerem tym kablem z zestawu, to wszystko będzie działać. Miłej gry
     
Wczytywanie...

Poleć forum