1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rage (2011) JTAG.READ.NFO.XBOX360-MARVEL

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Fuks, Wrzesień 30, 2011.

  1. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    [​IMG]

    RELEASE: Rage.JTAG.READ.NFO.XBOX360-MARVEL

    REGiON: JTAG
    JĘZYK: ENG
    ABGX360: JTAG
    WAGA: 20GB

    READNFO:
    Unfortunately since 0800 firmware 3.0 with its respective
    ripping software isn't out, we can't do a proper rip.
    Another note is that we don't have a JTAG console to make
    a GOD package, so we leave you with a NXE dump which
    anyone that has a JTAG console can EASILY make a GOD
    package out of it using NXE2GOD.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jakub Nieścioruk

    Jakub Nieścioruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na wstępie zaznacze ze mam konsole z jtag.

    Jest jeszcze Rage (2011) JTAGisoRIP.XBOX360-XPG.

    ---------------------------------
    Install Info
    ---------------------------------
    Install to your Games folder and launch with XEXMENU or Freestyle Dash.

    Sciagał już ktoś?
    Wystarczy rozpakować , nagrać na dysk i odpalić?
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Właśnie ją odpaliłem.O dziwo poszła na freeboocie z dashem 12611,a demo Forzy 4 mi nie rusza.Grę trzeba przygotować do odpalenia tak samo jak Gears Of War 3 czyli GodToIso,Wx360 i na dysk.Gra zajmuje 23 gb !!!
     
  5. Jakub Nieścioruk

    Jakub Nieścioruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  6. jefafa

    jefafa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    JTAGa posiadam od niedawna. Wiem jak wrzucac i odpalac gry z HDD ale nie jestem pewnien jak to jest z grami ktore sa na wiecej niz 1 plycie?
    Taki Rage zajmuje 3 i zastanawiam sie co bedzie trzeba zrobic gdy gra poprosi nas o dvd2
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Uruchomić drugą płytę z pliku default.xex.Gra robi save-a na koniec pierwszej płyty i po odpaleniu drugiej płyty i wgraniu ostatniego stanu gry pójdzie dalej.Przynajmniej ja tak robię.Jest jeszcze jakiś plugin Multidisk pod Dashlauncha,ale go nie testowałem.A tak na marginesie.

    Rage wymiata !!!
     
  8. jefafa

    jefafa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jesli rzeczywiscie zapisuje stan przed zmiana plyty to super.
    Jednak do Forzy4 chyba bedzie trzeba uzyc tego pluginu zeby zainstalowac dodatkowa zawartosc.
     
  9. karlitoo

    karlitoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czy gra jest widoczna z poziomu FSD bo mi nie widzi muszę odpalać z menadżera plików za pomocą default.xex???
     
  10. jefafa

    jefafa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mi rowniez nie widzi z poziomu FSD. Kilka razy skanowalem folder w ktorym mam gre. Odpalilem NXE2GOD. FSD nic nie widzi.
    Przez xexmenu nie odpale bo nie ma default.xex tylko kilkadziesiat plikow data 0001, data 0002 itd.
     
  11. karlitoo

    karlitoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Rozumiem że posiadasz wersje Marvel czyli przepakuj za pomocą God2iso v1.0.4 .........potem użyj np.XBOX360 ISO Extract wrzuć do konsoli i masz już default.xex i odpalsz z menadżera,ale dalej nie rozwiązuje to odpalania z poziomu FSD......
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nxe widzi lub trzeba sobue przerobic pliki na xex

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  13. Jakub Nieścioruk

    Jakub Nieścioruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  14. Jakub Nieścioruk

    Jakub Nieścioruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli mam zrobić tak:
    - najpierw przeleciec God2iso v1.0.4
    - potem XBOX360 ISO
    - skopiować na dysk zewnetrzny i odpalić?

    "Nxe widzi lub trzeba sobue przerobic pliki na xex" - przerobić tzn?
     
  15. karlitoo

    karlitoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dokładnie tak ....

    napisz coś więcej jak możesz oczywiscie lepiej jakby startował spo FSD...pzdr
     
  16. Jakub Nieścioruk

    Jakub Nieścioruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  17. karlitoo

    karlitoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    po co xmenu odpal z pod FSD za pomocą menadżera plików........
     
  18. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wrzuć wszystkie 3 foldery i 3 pliki do:
    \Content\0000000000000000\425307EC\00004000\
    na dysk wewnętrzny
    uruchom nxe2god i gotowe, masz god'y.

    EDYTA:

    \Content\0000000000000000\425307EC\00007000\ jest dla god,

    \Content\0000000000000000\425307EC\00004000\ dla instalek nxe.
     
  19. jefafa

    jefafa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Po zrobieniue .ISO wypakowaniu i skopiowaniu FSD juz widzi gre :)
    Dzieki za rady. Ta gra wyglada jak na bullshotach i rzeczywiscie trzyma 60 fps :D
     
  20. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Może mi ktoś podrzucić jakiegoś linka o co chodzi z tym JTAG i jak odpalać na nim gry? Czy można go wgrać samemu bez żadnych przyrządów? Mam tylko konsolę z najnowszym dashem i iXtreme LT+ 1.91.
     
  21. lockerek

    lockerek Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok, Poland, Poland
    Mam pytanie czy na tej wersji mozna wypalac na plytke czy to wersja tylko dla posiadaczy JTAG ? Dodam ze mam najnowszy dash i LT 2.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum