1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rage 3 DVD - język francuski ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mumin_85, Luty 1, 2012.

  1. Mumin_85

    Mumin_85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam mam RGH FSD 2.2.725 Dash 13699 chcialem odpalic Rage zrzucilem ladnie 3 plyty odpalam i moim oczom ukazuje sie jezyk francuski ? przejrzalem opcje brak mozliwosci zmiany, zmienialem jezyk i ustawienia regionalne na english (qwerty)/united states i english/united kingdom i nic sie nie zmienia gra nadal sie wlacza w jezyku francuskim, co zrobic ? trzeba cos edytowac file managerem badz xexmenu ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    po prostu ściągnąłeś gre w j. francuskim i tego nie zmienisz ;P to zależy od obrazu iso jakie masz języki. Musisz ściągnąć jeszcze raz
     
  4. Mumin_85

    Mumin_85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Gra jest multi5, gdyby byla tylko w jednym jezyku... po prostu nie jest :) w stawce jest napisane multi5 w necie bylo ze gra sama wybiera region i do niego dostosowuje jezyk, moze ktos sie z tym spotkal ?
     
  5. elamigos

    elamigos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja bym sobie zrobil zangielszczenie w takiej sytuacji, ale sciagnalem od razu wersje English.
     
  6. Mumin_85

    Mumin_85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Moze moglbys mi doradzic jak to zrobic skad pobrac pliki do podmiany ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum