1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rage na trzech DVD - Xbox 360

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez arkadiusz_89, Czerwiec 9, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. arkadiusz_89

    arkadiusz_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2008
    Posty:
    489
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    [​IMG]

    Premiera RAGE odbędzie się 15 września br. Jest to jedna z gier, na którą napaliłem się od pierwszej wzmianki na jej temat. Klimat po prostu zmiażdży i sprawi, że zapomnę o codziennym świecie, już teraz jestem tego pewien. Tim Willits na E3 poinformował, że wersja na Xbox'a 360 pojawi się na trzech płytach DVD. Dwie z nich są niezbędne do gry w tryb dla samotnego gracza, zaś pozostała na potyczki online. Osobiście uważam, że może to być nieco irytujące, gdyż za każdym razem jak będziesz chciał odpalić tryb sieciowy, pojawi się komunikat o potrzebie zmiany płyty. Do wszystkiego można się przyzwyczaić, aczkolwiek to kolejny dowód na to, iż napęd w Xbox 360 się zestarzał. Oczywiście "peestrójkowicze" dostaną grę na jednej płycie Blu-ray.

    Źródło: Xbox 360 - Rage na trzech DVD | Konsolowisko.pl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DamianProgramista

    DamianProgramista Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dobre wyjscie dla tych co piraca. bo jesli beea tyloko mp to sciwgna plytye mt

    Sent from X10 2.2.1 TouchWiz UI

    Pisz poprawnie po Polskiemu, pisanie z telefonu cie nie usprawiedliwia /BaX
     
  4. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Jak jest gra na 3 plytach to wiadomo, ze cos sie dzieje :D
     
  5. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Taa, to też oznaka dla M$u by ruszył się z premierą nowej konsoli, bo gra na 3 płytach wygląda trochę żałośnie w porównaniu do konkurencji która mieści to na 1 krążku.

    A piraci zaczną lament: o niee dwie płyty będę musiał nagrywać, co ja teraz zrobię ? (Tak jak przy L.A. Noir gdzie musieli tracić AŻ 3 verbatimy)
     
  6. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Ja tam jakos nie lamentuje. Dobrze, ze gra tyle zajmuje, bo wiadomo, ze jest zlozona i rozbudowana.
     
  7. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    To wypalą tylko 2 chyba, że i multi będą chcieli zaliczyć :D Ale upierdliwe będzie granie w singla, by zaraz zmienić płytkę by pyknąć w multi.
    Już w Medalu zamiana menu multi/single potrafiło mnie irytować :p
     
  8. Frezer

    Frezer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    188
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    człowieku oznaką dla M$ że czas na nową konsole bedzie dopiero słaba sprzedaz obecnej a na to się narazie nie znaosi w USA ludzie łykają x360 jak pelikany wiec zapomnij o nowym hardwerze, co do ilosci płyt wole użerać się z wymianą płyty niż płacic za gre 200zł na blu-ray
     
  9. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    jaką znowu wymianą dysków???to nie wiecie do czego służy twardy dysk??? a poza tym, piraci sobie pożyczą drugi i trzeci nośnik a po wrzuceniu gry na HDD już nie będą ich potrzebować - więc to takie pitolenie bez sensu
     
  10. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    wole stracic 3 verbatimy za 10.50zl niz tam powiedzmy 220 zl :D
     
  11. noner

    noner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Verbatima można już dostać za 3.50 anie za 10.50 -,-

    Dla mnie obojętne jest to czy będzie na 3 płytach ale jednak tu ps3 wygrał.
     
  12. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    a ja sie ciesze, ze bedzie na wiecej niz jedna plyta. Bedzie moze dluzsza i ladniejsza. Jak juz mam piracic to wole miec na 3 plytach, ktore kosztuje 5zł -szt. niz jedna blu-ray, ktora kosztuje jak 3 plytki i jeszcze jak sie zepsuje czy cos to wieksze koszta, normalna sprawa :)
     
  13. Cronos

    Cronos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2008
    Posty:
    477
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew, Poland
    Z igły widły robicie. Instalujesz i tak na hd i potrzebujesz tylko płyte do odpalenia wiec to nie problem.
    Dwa, że na PC też tyle będzie zajmowało i nikt nie marudzi. (patrz MW2 na dwóch DVD i długa instalacja)
    Liczy się jakość gry a ta zapowiada się naprawdę dobrze.
     
  14. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Matematykiem widać nie jesteś. Podziel sobie 10,5 na 3 (płyty) i jaka będzie cena JEDNEJ płyty? Taaak! 3,5 - brawo! Podstawówka pozdrawia :)

    Co do samego tematu. Co za różnica, na ilu płytach będzie? 'Prawym' ludziom to nie robi różnicy, bo i tak płacą za gre, a nie za ilość płyt. Dla piratów też zbytnio różnicy nie robi, bo i tak zapłacą mniej, niż za oryginała.
     
  15. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Właśnie to jest dobre rozwiązanie. Każdy wie czy chce w dalej chwili zagrać singla czy multi. Ja robię tak że najpierw przechodzę fabułkę a potem jak co zabieram się za sieciówkę. Dla mnie to super rozwiązanie. A co do nagrywania (tak na marginesie) płyt to wystarczy zainwestować w dobrą nagrywarkę. Kupuje po 25 sztuk platinum za 50zł i wypalam x4. Żadna z ok. 70 gier które już nagrałem nie mówiła żeby ją wyczyścić :) Nagrywarkę mam Pioneer 118L :) Polecam :)
     
  16. theds

    theds Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wrocław
    Nie narzekajcie ff XIII też zajmuje 3 płytki i nikt nie narzeka ,ciekawe ile będzie zajmować ff XIII-2?
     
  17. noner

    noner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Prepraszam, ale autor tak to napisał że zrozumiałem że chodzi o 1 płyte za 10,50...Ale ty już musisz wyzywać od podstawówki -,-

    Przepraszam za off-top,ale musiałem to napisać.
     
  18. Rylo

    Rylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    BaX tobie też radzę pisać poprawnie po Polsku...

    Co do 3 płyt trochę smutna wiadomość, bo nie lubię ciągle zmieniać płyt w napędzie, ale damy radę:D
     
  19. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Nie no, rozumiem, ale wiadomo, że nikt nie kupi verbatima za 10 zł, logika, ale dobra, nie było tematu, sory :)

    Nawet ja nie będąc autorem tamtego postu zrozumiałem ironię w 'po polskiemu'.

    Co do tematu, nie rozumiem dlaczego nie można zrobić tak, jak przy Forzy 3. Wiecie, mamy dwie płyty, jedną instalujemy na dysku, a z drugiej gramy i nie potrzeba zmiany płyty (chyba, że na inną grę). Byłoby to dużo wygodniejsze i... po prostu lepsze.
     
  20. noner

    noner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jedyna tego wada to taka że nie każdy ma dysk, więć taka opcja niezbyt bardzo pasuje.
     
  21. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    No tak, ale mi chodziło o taką możliwość w formie 'dodatku'. Standardowo trzeba by normalnie zmieniać płyty.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum