1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RAGE - problem z teksturami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez vincent1981, Październik 31, 2011.

  1. vincent1981

    vincent1981 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    turawa k. opola
    Witam,

    Mam boxa w jasperze, będzie miał ok 1.5 roku. Mam LT 2.0, nagrałem sobie Rage i wszystko było super pięknie dopóki nie trafiłem do planszy SHOUDED BUNKER. Tam jest takie miejsce (mniej więcej w połowie), gdzie wchodząc zaczynają się niezłe jaja. Otóż box nie doczytuje tekstur, brakuje dźwięków i co najważniejsze nie da się wyjść z gry, załadować gry, ani przejść do innej lokacji bo boxik się tnie. Nie sądzę, żeby mi box padał i dzieje się to tylko i wyłącznie (jak na razie) w tej miejscówce (potem już tak leci do końca levela). Płyta 1cd została zainstalowana, co to może być, macie może jakiś pomysł???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kryst16

    kryst16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może płyta uszkodzona?
    Nie masz kogoś kto ma przeróbkę żeby sprawdzić?
     
  4. RaF20B

    RaF20B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opole
    OMG... nagrywasz sobie grę a nie wiesz o tym że gra ma poważne problemy z teksturami,drugim powodem może być za słaba konsola.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    gre zegrać na dysk napęd nie wyrabia
     
  6. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym

    jesteś dla mnie bogiem, za słabą konsolę mamy...
     
  7. truskolodz

    truskolodz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dublin/Łódź
    Ta gra tak ma, ma problemy z teksturami i tyle. Koniecznie nagraj grę na dysk. Grać się da, ale te doczytujące się tekstury to największa wada tej gry...
     
Wczytywanie...

Poleć forum