1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RAGE - problem z teksturami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez vincent1981, Październik 31, 2011.

  1. vincent1981

    vincent1981 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    turawa k. opola
    Witam,

    Mam boxa w jasperze, będzie miał ok 1.5 roku. Mam LT 2.0, nagrałem sobie Rage i wszystko było super pięknie dopóki nie trafiłem do planszy SHOUDED BUNKER. Tam jest takie miejsce (mniej więcej w połowie), gdzie wchodząc zaczynają się niezłe jaja. Otóż box nie doczytuje tekstur, brakuje dźwięków i co najważniejsze nie da się wyjść z gry, załadować gry, ani przejść do innej lokacji bo boxik się tnie. Nie sądzę, żeby mi box padał i dzieje się to tylko i wyłącznie (jak na razie) w tej miejscówce (potem już tak leci do końca levela). Płyta 1cd została zainstalowana, co to może być, macie może jakiś pomysł???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. kryst16

    kryst16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może płyta uszkodzona?
    Nie masz kogoś kto ma przeróbkę żeby sprawdzić?
     
  4. RaF20B

    RaF20B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opole
    OMG... nagrywasz sobie grę a nie wiesz o tym że gra ma poważne problemy z teksturami,drugim powodem może być za słaba konsola.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    gre zegrać na dysk napęd nie wyrabia
     
  6. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym

    jesteś dla mnie bogiem, za słabą konsolę mamy...
     
  7. truskolodz

    truskolodz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dublin/Łódź
    Ta gra tak ma, ma problemy z teksturami i tyle. Koniecznie nagraj grę na dysk. Grać się da, ale te doczytujące się tekstury to największa wada tej gry...
     

Wczytywanie...

Poleć forum