1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rage.USA.XBOX360-MARVEL

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Turin, Październik 4, 2011.

  1. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Rage (2011) USA.XBOX360-MARVEL

    [​IMG]

    Release name: Rage.USA.XBOX360-MARVEL
    REGION: NTSC
    Size: 21,29 GB
    NFO
    DO URUCHOMIENIA WYMAGANY LT 2.0

    Zabieram się za ściąganie :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    jak już zakładasz temat o iso gry, to może byś podał coś więcej. Screen z abgx-a itd.
    A dla jasności. To wersja USA, więc tylko na konsole NTSC
     
  4. pawel1902

    pawel1902 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    234
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice
  5. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Z tego co się orientuję to jeszcze nie ma nowego abgx.
     
  6. Frezer

    Frezer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    188
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czy ja dobrze widze że RAGE jest w starym formacie i nie trzeba LT 2.0 ?
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    to źle widzisz : ) Obejrzyj INFO
     
  8. Frezer

    Frezer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    188
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Póki co nie ma info czym było ripowane, jeśli nie 0800 to relka jest nic nie warta i 20GB pójdzie do kosza...
     
  10. lockerek

    lockerek Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok, Poland, Poland
  11. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    D4Ru73K,
    Jeśli nie jest to konieczne, to nie ma zbędnych tagów.
    Zobacz do nfo, to się wszystkiego dowiesz.

    Wcześniejsze relki miały w tagu XGD3, tylko dlatego, że nie było jeszcze firmware, które to obsługuje.
     
  12. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No wiesz, nie wszyscy jeszcze mają LT 2.0
    Niektórzy wciąż się pytają czy na IXtreme 1.6 pójdzie im battlefield 3 czy gears of war 3.
    Mi to nie przeszkadza, ale mimo wszystko więcej info być powinno chćby dla zasad działu : )
    Pojawiło się w linku
     
  13. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Sprawdzać nie będę ale to chyba jest RF, bo nic nie wspominają o NTSC.
     
  14. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wystarczy że pisze USA a nie RF, więc wiadomo że NTSC
     
  15. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    maker3 - zauważ, że XGD3 nikogo już nie powinien interesować, najważniejsze jest to czy gra jest zripowana FW 0800. Jeśli tak to masz 100% pewności, że obraz jest poprawny, ma SplitVid i SSv2 oraz jest bezpieczny na Live. Na chwilę obecną każda wstawką, która nie ma 0800 w NFO to śmieć niewarty ściągania.

    Przykładu daleko nie trzeba szukać. Driver od Complex tak samo jak wstawką Marvel zawiera informację, że jest to obraz XGD3 oraz wymaga LT 2.0 - o metodzie ripowania nie ma żadnej informacji i dlatego ta relka jest niegrywalna.

    Chcecie, ściągajcie. Póki co tylko ripy od RRoD są w 100% zaufany, pozostałe grupy nie dają w pliku informacji czym ripują. Ponad 20GB nie chodzi piechotą, aby zapchać łącze, bo później może się okazać, że obraz jest zły. Po za tym ta relka jest prawdopodobnie tylko NTSC, abgx na razie nie potwierdził regionu free.
     
  16. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Kłócił się nie będę ale zobacz do tego ruleseta
    http://scenerules.irc.gs/p.html?id=360v1.nfo
    5)
    -If RF use USA, if not RF use NTSC

    W nowszych wersjach ten nawias zniknął, to nie będę się kłócił.
     
  17. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja tym bardziej. Ściągaj, nagrywaj, rób co chcesz
     
  18. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Tu macie wyrocznię:

    Kod:
    http://www.abgx.net/filename/?ch=6
    Jak przy Play on EUR będzie 'Y' to znaczy, że jest NTSC + RF. Chyba możecie poczekać pół godziny, aż jakiś jeleń wypali sprawdzi i baza abgx się zaktualizuje...
     
  19. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    D4Ru73K
    Te relki które teraz wychodzą, są w 100% grywalne na LT 2.0, więc muszą też być zrobione 0800. To że już teraz nie piszę czym zostało to zripowane to nie znaczy że gra nie działa. Zostało zripowane 0800 bo innego FW który pozwalałby robić ISO z oryginalnej gry, tak aby odpaliło na LT 2.0 po prostu nie ma.
    Owszem był jeden release, który był w XGD3 i nie było w nim napisane Jtag, ale to było ISO z myślą o x360key. Więc teraz nie mieliby nawet sensu wrzucać drugiego obrazu który nie poszedłby na LT 2.0
     
  20. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Powyższa wersja jest już potwierdzona - NTSC bez RF. Tym którzy zaczęli ściągać współczuję straconego czasu...
     
  21. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie chodzi o to czy będzie działać, tylko o tagowanie relków przez scenę.
     

Poleć forum