1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rally expansion pack fatal crash :( PILNE!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Chupston, Styczeń 1, 2013.

  1. Chupston

    Chupston Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Problem polega na tym, że mam Rally Expansion Pack do Forza Horizon i gdy włączam (odblokowałem xm360, wgrałem TU) to ładowanie i nagle pojawia się na 2-3 sekundy napis abym przeczyścił płytę szmatką i fatal crash.
    POMOCY!!!
    Z góry dzięki. P.S. Reszta DLC działa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Gdzie wgrałeś te TU?
    W cache?
    Wgraj w folder 0000b000.
     
  4. Chupston

    Chupston Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja je ściągnąłem z FSD. gdy wgrałem, to od razu włączyłem grę i nie było opcji Horizon Rally, później wgrałem TU (z FSD) i jest ta opcja, ale po włączeniu pojawia się właśnie fatal crash.
     
  5. Chupston

    Chupston Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Chupston

    Chupston Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Działa!
    Zainstalowałem DLC z innego żródła i działa :)
    Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum