1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rapidshare bez czekania

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez wojpatr, Luty 25, 2009.

  1. wojpatr

    wojpatr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ma ktoś jakiś pomysł co zrobić by nie czekać 15min. na ściągnięcie następnego linku w Rapidshare, bo czasami bywa to denerwujące.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
  4. zbakanytkacz

    zbakanytkacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    jeżeli masz neostrade to zresetuj połączenie i będziesz miał zmienione ip i można ciągnąć ile wlezie ;P
     
  5. wojpatr

    wojpatr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale mam radiówkę. I w tym problem.
     
  6. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    Musisz kupić premium. Nie ma innego rozwiązania.
     
  7. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Zmieniaj Proxy albo tak jak ja kup sobie premium na 72H za 4,55
     
  8. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    jaki problem wykupic premium za 20 zl na 30 dni...ja juz od 4 miesiecy kupuje premium i wszystko jest ok....sciagam wszystko co sie pojawia i nie musze czekac:)
     
  9. kepisty89

    kepisty89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Ludzie, kupujecie Premium na allegro za około 20 zł na miesiąc i o nic sie nie boicie! Ja tak mam i jest git, nie ma limitu i pełną prędkością leci :D
     
  10. KrysikCDI

    KrysikCDI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    A ja pobieram z serwisu getfile.pl Wklejasz tam link z RS i pobierasz. Mozna wysłać smsa za 2zł na na1gb albo na allegro kupić 4gb za 3 zł albo 10gb za 6zł
     
  11. radar22

    radar22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma limitu prędkości - to fakt ale jest limit ilości ściągniętych danych, 2,5GB/dobę. Dla mnie to trochę mało bo limit wykorzystuję w 15 minut.
     
  12. kepisty89

    kepisty89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Większy limit można zawsze dokupic.

    A nie uwazam ze jest lepsze sciaganie z konta free, bo trzeba pilnowac. Ja tam wrzucam linki do FlashGeta i sobie lecą ;)
     
  13. KikU PL

    KikU PL Guest

    Nie polecam tego szajsu, kupiłem i mocno się zawiodłem. Przed pobraniem na dysk oni muszą pobrac na serwer co nieraz trwa nawet 10 minut (tak mialem przy 1 parcie slumdoga zajmujacego 180mb) dodatkowo serwis często się wykrzacza, nie mają wolnego transferu, nie chcą się pliki ściągać do nich na serwer.

    Jednym słowem- nie kupuj.
     
  14. kepisty89

    kepisty89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    o nieeee, nie, nie, nie, NIE! NIE POLECAM, a nawet ODRADZAM!

    Próbowałem tego, łącznie wydałem kolo 10zł, a nic nie sciagnąłem :mad: wiecznie "zajete serwery" i to co pisał kolega wyżej.

    pozdro!

    PS: Premium rządzi!
     
  15. emstar3000

    emstar3000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Konta z 2,6 gB LIMITEM są śmieszne i każdy kto ma chociaż odrobinę szybszego neta przyzna. Kiedyś było 10GB dziennie, dzisiaj 80 miesięcznie a cena się nie zmieniła. Zasrańcy wiedza że mają monopol i igrają sobie z użytkownikami. Na allegro wszystkie serwisy typu get file , czy rsproxy to jedna wielka lipa, raz że nie działają jak powinny (jeśli w ogóle działa) to tak marnie że torent lepiej wypada. A czekać 10 dni żeby sciągnąć 12Gb czyli jedna i pół gry to jest masakra...
     
  16. angel20009

    angel20009 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    heh... a co jest złego w torrencie, mi leci z pełną prędkością ponad 900kb/s(oczywiście nie z ********.org itp.), i wzupełności to wystarcza. gre 6GB , ściąga w około 1h 30min:confused:.....ale co do reszty się zgadzam.
     
  17. marcinw3105

    marcinw3105 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @angel20009
    A mozna wiedziec skad ty bierzesz takie ********? :>
     
  18. kepisty89

    kepisty89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    np. to jest złego, że jak ktoś ma porty poblokowane przez dostawce to nie poszaleje :p
     
  19. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  20. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    ta 2,6gb w 15 minut?ile masz kilobitow?
     
  21. fatumzoR

    fatumzoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Ten tracker jest genialny, lol^^ a tyle się z RS męczyłem, teraz leci max. prędkość. Wielkie dzięki stary :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum