1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rapidshare :| problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez gelu878787, Czerwiec 7, 2009.

  1. gelu878787

    gelu878787 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kupilem sobie konto rapidshare na 30 dni wsyzstko ladnie zalogowalem sie itp a jak sciagam pliki to idzie tak samo jak na free wolno jaka jest teog przyczyna co zrobic :|
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Albo twoje łącze jest tak powolne, albo wybiera Ci zły serwer z krótego pobiera w co wątpię

    Użyj programu jDownloader, w ustawianiach-hosting dodaj do RS.com swoje dane do premium(wcześniej włącz w programie opcje używania kont premium, w lewym rogu na dole)
    Wrzuć kilka linków, włącz niech ściąga po 3jednocześnie. Nie ma opcji żeby nie wykorzystać całego pasma wtedy! Chyba że masz 10mb+
     
  4. Phrarr

    Phrarr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągasz za pomocą jdownloadera, albo innego programu? Jeśli tak to musisz podać programowi dane do konta na rapidzie. Wtedy dopiero będzie ściągał za pomocą premki.
     
  5. gelu878787

    gelu878787 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sciagam z rapid managera ze strony rapida sciagnalem go mam internet 6mb i z innych stron sciaga mi normalnie a z rs nie :|
     
  6. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
  7. gelu878787

    gelu878787 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sciagam przez jdownloandera i jakos idzie niekore pliki ida o 30kb an iektore po 600 kb/s nie kumam tego ale niech bedzie jakos to idzie

    ps.
    niespodziewalem sie ze kupujac konto premium bd tak niezadowolony predkoscia masakraa
     
  8. kwaszczan

    kwaszczan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    mam pytanko do was czemu czasem jest tak na Jdownloader że np
    "ściąga się np prototype dochodzi do 24parta i pisze Plik prawdopodobnie nie legalny itp co zrobić wtedy:D" szukać nowego źródła czy co??
     
  9. .::valkirio::.

    .::valkirio::. Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    polecam program FlashGet, banalny w obsłudze i szybki ^^
     
  10. CwK Bialy

    CwK Bialy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    266
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Widocznie masz ustawione losowe wybieranie serwera, a jest ich sporo:
    Cogent #1 i Cogent #2
    Deutsche Telekom
    GlobalCrossing #1 i GlobalCrossing #2
    Level(3) #1 i Level(3) #2 i Level(3) #3 i Level(3) #4
    Tata Com. #1
    TeliaSonera #1 i TeliaSonera #2

    Zależnie od tego, który wybierzesz... który jest bardziej obciążony... tak ci ściąga. Ja mam ustawione na Level (3)#1 oraz Cognet#1 i w 95% przypadków leci z maxymalną prędkością łącza.
     
Wczytywanie...

Poleć forum