1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rapidshare

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez wieszaczek, Październik 21, 2007.

  1. wieszaczek

    wieszaczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2007
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    macie moze jakis sposob zeby nie trzeba bylo czekac po sciagniecu jednego pliku z rapida zeby moc sciagnac 2? musze sciagnac 32 pliki i troszke jest to dla mnie utrudnieniem :|
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rafael

    rafael Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2007
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Rapidshare

    Jest taka stron RapidGrab.org ale z tego to taczej wolno idzie ale to zawsze można w czasie przerwy na papidzie coś ściągnąć,
    jest jeszcze jeden sposób, ale on tylko działa jak 2 osoby próbóją ściągnąś 1 plik (to nie przeszkoda jeśeli plik jest popularny) tan sposób to wpistwanie "x" przed link np.:

    zamiast:
    http://rapidshare.com/files/63232318/ciśtam,,,,,,,,

    wpisujemy:
    http://xrapidshare.com/files/63232318/ciśtam,,,,,,,,
     
  4. LucaM

    LucaM Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2007
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Rapidshare

    Jak masz stały IP to niema pewnego sposobu a jak masz zmienny to trzeba sie połączyć ponownie ( restart połączenia) po każdym ściągnięciu
     
  5. Kober123

    Kober123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2007
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Rapidshare

    Zeby nie czekac po sciagnieciu jednego pliku musisz wykupic wersje premium w zaleznosci od jej dlugosci niestety musisz placic....
     
  6. aaaqqq111

    aaaqqq111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Rapidshare

    jeśli masz live boxa a tym forum jest opisany świetny programik USdownloader wklejasz sćiaga sam i resetuje liveboxa szybciej niż normalnie...tu jest toopisane czytaj dokładnie

    Kod:
    http://x360iso.org/index.php?topic=51.0
     
  7. Raikoh

    Raikoh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2007
    Posty:
    274
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Rapidshare

    Nie musi miec live boxa, wystarczy neostrada, metoda polaczenia nei jest wazna.
     
  8. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Rapidshare

    Metoda jest wazna . Ja mam stale ip i nie wiem czy cos da sie zrobic . Jesli ktos wie to please ! HELP ME !!!
     
  9. kostekseb

    kostekseb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2007
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Rapidshare

    Jak masz stale IP to pozostaje konto premium.
     
  10. arni100

    arni100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Rapidshare

    kup konto z kumplami ,z jednego konta mogą korzystać 3 osoby ,ja tak robię od dłuższego czsu i jest okey,konto dostaniesz na allegro baz punktów za jedyne 20- pare złotych na trzech to niedużo,pozdro!!!
     
  11. kepaic

    kepaic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    krk
    Odp: Rapidshare

    Przylaczam sie do polecania konta premium. Sam kiedys zastanawialem sie czy to oplacalne, a teraz mam juz drugi raz wykupione konto na 3 miesiace. Oplata patrzac przez pryzmat tego co mozna z PS sciagnac jest praktycznie symboliczna (mnie bardziej zjadaja koszty plyt DL, ponad 60zl za 10 Verbatek geez :/ )
     
  12. Ukano

    Ukano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2007
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Rapidshare

    W sklepie po 4.50 widzialem ostatnio Platinium DVD+R DL - nie wiem tylko czy x to czyta
     
  13. kepaic

    kepaic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    krk
    Odp: Rapidshare

    Eh juz wole dolozyc zeby miec spokoj ze plytka wytrzyma dluzszy czas i bedzie elegansko odczytywana (tylko musze nagrywarke zmienic z liteona na pionierka)
     
  14. Ukano

    Ukano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2007
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Rapidshare

    Ja na liteonie pale od 3 miesiecy sporo i jestem mocno zadowolony - 100% skutecznosci - dla porownania LG 30%
     
  15. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Rapidshare

    Liteony nie są złe pod warunkiem że kupisz dobry model. Ja miałem 3 różne liteony i tylko jeden nagrywał jak trzeba i jeszcze zabawa z booktype. Na pioneerku śmiga wszystko teraz wypaliłem devila na LG i sprawdzę czy śmiga.
     
  16. Raikoh

    Raikoh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2007
    Posty:
    274
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Rapidshare

    Nie, nie jest wazna.
    Ip a metoda podlaczenia to cos innego.
     
  17. Grzelus301

    Grzelus301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Rapidshare

    @arni100
    Z tym kontem na Rapidzie to jest tak że ma się ten limit 25GB danych na 5 dni na całe konto czy to jest rozdzielone na te 3 osoby ? :D
    Jak to jest na całe konto to 25GB to troche małooo :) Chociaż Ja mam limit 65GB :-\ na miesiąc a po przekroczeniu 64/64 kb/s . To poand 10dni i limit przekorocze :p :mad:
     
  18. Philips84

    Philips84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2007
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Odp: Rapidshare

    phi to co ty masz za neta? na neo nie ma żadnych ograniczeń :)
     
  19. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Rapidshare

    to nie jest tak że ściągniesz 25gb i nagle konto zablokowane tylko to jest na tkiej zasadzie że jak przekroczysz 25gb powiedzmy 3 dni lub wcześniej ::) to dopiero po 5 dni będzie ci schodzić 5gb dziennie mój znajomy wykupił sobie konto na rok ma 4mb dsl i targa non-stop więc nie widzę ograniczeń jeżeli chodzi o limit ściągania
     
  20. kepaic

    kepaic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    krk
    Odp: Rapidshare

    Limit na RS dziala jeszcze troche inaczej - zaczynasz majac do sciagniecia 25gb a po 5 dniach dostajesz spowrotem tyle ile sciagnales pierwszego dnia. Jesli ciagle sciagasz po 5gb to ciagle bedzie ci sie odnawiac 5gb. Ale jesli pierwszego dnia sciagniesz 15gb a drugiego 10gb to konto sie zablokuje na 3 dni i szostego dnia dostaniejsz spowrotem 15gb transferu, a siodmego 10gb.
    Najbardziej przewalona opcja to sciagnac wszystko pierwszego dnia i potem czekac 5 dni nie mogac sciagnac chocby najmniejszej rzeczy :) Ja moge zassac ok 15gb dziennie jak sie zawezme, wiec musze sie hamowac zeby miec jakis zapas kilku gb na czarna godzine :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum