1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RAR bez " iso" AC:B

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gavelgapa, Grudzień 30, 2010.

  1. gavelgapa

    gavelgapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnąłem grę "AC:B" i ściągnęło się tylko rar. Zawsze jak ściągałem gry to były dwie rzeczy "rar" i to chyba było "iso", wtedy w imgburn zaznaczałem te iso i się nagrywało.
    Więc mam pytanie czy ten rar wystarczy żeby nagrać płytę czy będę musiał stworzyć to iso, a jeśli tak to jak to się robi??
    Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szymek931994

    szymek931994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Musisz wypakować ten plik rar. Otwórz go winrarem albo 7zipem. Obojętnie czym.

    Po otwarciu na pewno będzie tam plik ISO.
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Win rar rozpoznaje pliki ISO jako archiwa rar. Sprawdz czy to nie jest napewno plik ISO.
     
  5. gavelgapa

    gavelgapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aa już wiem to jest iso tylko wygląda jak rar, nie wiem dlaczego ale to jest iso, dziwne ale dzięki za radę

    A jednak nie działa nagrałem ten ISO który wyglądał jak rar i nic xbox nie chce przeczytać
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie nagrywasz ISO tylko *.dvd
     
  7. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Oraz musisz sprawdzać gry programem abgx360.
     
  8. gavelgapa

    gavelgapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    AHA spoko. A możecie mi powiedzieć jak zrobić *.dvd.
    Bo ja tego nie mam tylko mam iso
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Mozesz sam napisac w notatniku lub przepuscic przez ABGX i Ci sam utworzy ten plik.

    Jak napisac:

    Piszesz w notatniku

    Gdzie w miejscu "nazwa wyrazu" wpisujesz nazwe pliku z obrazem.

    Zapisujesz, i zmieniasz rozszerzenie na .dvd.

    @Down
    Napisalem :p
     
  10. gavelgapa

    gavelgapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TAk to zrozumiałem, tworze notatnik potem wklejam to "LayerBreak=1913760 nazwa_obrazu.iso ". W miejsce "nazwa_obrazu.iso " wpisuje nazwe pliku z obrazem... a potem z tym rozszerzeniem nie kiminie o co chodzi. Możesz mi to wyjaśnić??
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zapisujesz. Klikasz prawym przyciskiem myszy na plik, potem dajesz zmien nazwe i masz .txt, wiec zmieniasz ma .dvd.
     
  12. gavelgapa

    gavelgapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK wielkie dzięki za pomoc
     
  13. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Moim zdaniem nie ma sensu ręcznie robić plik .dvd, jak abgx360 sam to zrobi, nawet sprawdzisz, czy ISO jest poprawne, czy Xbox będzie w stanie odpalić.
     
  14. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  15. gavelgapa

    gavelgapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TUrbin, dzieki za pomoc o to mi chodziło
     
  16. Musiorex

    Musiorex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Królówka
    Jak posiadasz tylko ISO to sprawdź grę ABGX360 a on zrobi ci plik .dvd
     
  17. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Oczywiscie masz racje, ale mysle ze taka podstawowa wiedzie o komputerach to chyba on ma :D
     

Poleć forum