1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ratowanie dvd key w trudnym przypadku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez keven204, Styczeń 21, 2011.

  1. keven204

    keven204 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    W skrócie: mam liteona V1 z ktorego na samym poczatku zczytałem firmware do pliku backup.bin, potem wrzuciłem inny soft z błędnym keyem i z powrotem wrzuciłem backup.bin, czy jest możliwość teraz odzyskania jeszcze oryginalnego keya ktory teoretycznie powinien byc w backup.bin? Czy po tym backupie jest jeszcze szansa odzyskania?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    skoro masz odczytany key to gdzie problem?
     
  4. keven204

    keven204 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi o to ze nie mam, w tym liteonie key wyciagac trzeba niby ze szpilką, czytnik był w Vendor mode i nie mogłem wyciagnac keya, poszło same read do pliku backup.bin, i sytuacja taka jak opisałem, nie wiem czy w tym backupie zapisany byl dalej key tylko niemozliwy do odczytu i czy w ogole key jeszcze jest w czytniku po tym całym zabiegu...
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  6. xboxfan^^

    xboxfan^^ Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja cos czytalem o cieciu sciezek moze to pomoze
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to i tak nic nie da skoro wgrał zły klucz................
     
  8. Gangst3r

    Gangst3r Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Słuchajcie panowie jestem nowy w temacie Xbox'a 360. Chciałem zapytać o przełożenie czytnika z jednej konsoli do drugiej. Wydaje mi się, że to takie proste nie jest dlatego co trzeba zrobić jakiś patch wgranie klucza lub coś podobnego? Mam starą konsole Xenon z czytnikiem samsung i chciałbym go np. przełożyć do Falcona lub Jaspera można prosić o jakieś streszczenie operacji?? :D
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    trzeba wydobyć klucz napędu i razem z flashem wgrać go do nowego
    najlepiej żeby napędy stary i nowy były takie same czyli np.samsung na samsunga
    bo spoof czyli wymiana na inny grozi banem
    jak flashować jest na forum poradnik /szukaj
     
Wczytywanie...

Poleć forum