1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ratuneku napomoszczi:P

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez slickers, Luty 22, 2008.

  1. slickers

    slickers Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2007
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich:)

    Piszę do was moi mili bo mam problem:

    Posiadam xbox360 w wersji core ale za to z 256 megową memorką i mam pytanie: czy gierki z x'a 1 będą mi chodziły??Bo wszędzie czytam że trzeba posiadać dysk twardy,czy to prawda??Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Ratuneku napomoszczi:p

    jak ci piszą wszędzie że trzeba mieć hdd to widocznie musi tak być :p
     
  4. peku

    peku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2008
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Ratuneku napomoszczi:p

    a gdzie to wyczytales ? bo mi sie zdaje ze nie potrzeba HDD wystarczy aktualizacja z XBL i chyba będzie śmigać :]
     
  5. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: Ratuneku napomoszczi:p

    Na HDD X360 znajduje się emulator XBoxA, aktualizacja swoją drogą ale trzeba mieć dysk i basta !
     
  6. slickers

    slickers Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2007
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Ratuneku napomoszczi:p

    Erno ale jesteś pewien??jeśli tak to delikatuśnie się zdołowałem :'(a ten emulator na memorkę o wielkości 256 mb nie wejdzie??
     
  7. peku

    peku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2008
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Ratuneku napomoszczi:p

    no to sproboj :p przeciez sprobowac zawsze mozna
     
  8. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Ratuneku napomoszczi:p

    Aby uruchomic gry z xboxa1 na x360 dysk twardy jest wymagany . I nie da sie tego obejsc . Memorka nic nie da . Wiec Erno powiedzial ci dobrze .
     
  9. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: Ratuneku napomoszczi:p

    Wystarczy troszkę poczytać i nie było by tematu !

    http://www.xbox.com/pl-PL/hardware/compare101.htm

     
  10. cris14

    cris14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2007
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krosno
    Odp: Ratuneku napomoszczi:p

    Kto pyta nie bładzi 8)
     

Poleć forum