1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rayman Legends (2013) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Sierpień 27, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Rayman.Legends.XBOX360-iMARS


    [​IMG] View attachment 339
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jest już autofix w abgx :D

    Sent from my Lumia 710 using Tapatalk
     
  4. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    dla potwierdzenia zrzut:
    [​IMG]
     
  5. mihauuu

    mihauuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Koszalin
    Wypalone zwykłą nagrywarką, truncate bez opc z prędkością x4 i wszystko chodzi :)
     
  6. konto_myszki_miki

    konto_myszki_miki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W relasie pojawił się proper. Ktoś wie o co chodzi??
     
  7. Rasvjet

    Rasvjet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bardzo przepraszam, jeśli pytanie, które zadam, jest noobowskie. ISO ma większą objętość niż płytka. Próbowałam overburningu, ale nie skończyło się to dobrze. Została mi jedna płytka, więc nie chcę eksperymentować. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, jak to nagrać, żeby działało? :)
     
  8. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Nagrywarka ihas z softem burner max lub nahrywarka ktora obsluguje program playtool

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Rasvjet

    Rasvjet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    <kobieta> Nic nie zrozumiałam :) </kobieta> Znaczy, że muszę sobie kupić inną nagrywarkę?

    Ktoś wcześniej pisał o opcji "truncate" - coś takiego wyskoczyło mi na ImgBurn (program zapytał, czy chce zrobić overburning czy truncate - wybrałam overburning). Czy jeśli nagrywając wybiorę "truncate", będzie działać? Sorry, że tak dopytuję, ale jak już pisałam, nie chcę zmarnować ostatniej płytki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum