1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rayman.Legends problem z nagraniem! LT 3.0 IHAS

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tomasz Jarząb, Październik 12, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Tomasz Jarząb

    Tomasz Jarząb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce, Poland, Poland
    Witam. Pobrałem grę jak w tytule (Rayman Legends), konsole mam przerobiona pod Lt 3.0, mam nagrywarkę i has 124 b z flashem, nagrałem już kilka gier bez problemu, tylko z Raymanem mam problem. Mianowice. Obraz poszedł przez ABGX , płyta nagrana bez błędów dopiero za 2 razem, wkładam do konsoli i pojawia się komunikat "Dysk nierozpoznany". Dodam ze wypalam na Verbatimach. Ma ktoś pomysł ? Jak widać jestem Świeżak, jeżeli pisze w złym miejscu SORKI!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Może to wina kiepskiego obrazu ISO? Co udało ci się wypalić z xgd3?
     
  4. Tomasz Jarząb

    Tomasz Jarząb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce, Poland, Poland
    GTA, fifa, lost planet3, grid 2, bez problemów. Pod komentarzami na forum z torentami innym graczom działa.
     
  5. FunnyPeKI

    FunnyPeKI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    64
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żyrardów
    Podaj Log z ABGX'a
     
  6. Tomasz Jarząb

    Tomasz Jarząb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce, Poland, Poland
    OK. Proszę. Ja tymczasem spróbuje nagrać raz jeszcze.
     
  7. Tomasz Jarząb

    Tomasz Jarząb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce, Poland, Poland
    Ok. Problem rozwiązany. Rayman nagrany i działa poprawnie ;) Widocznie dopiero od niedawna były dostępne crc w abgx do tej gierki. Ale też nie będę ściemniał, mały problem pojawił się z napędem w pozycji pionowej. Konsola położona - gra działa bezbłędnie. Temat uważam za zamknięty.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum