1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rayman Origins na lt 2.0 jak nagrac?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez glorusek, Czerwiec 21, 2012.

  1. glorusek

    glorusek Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam Rayman.Origins.Marvel waży 8,13GB, co musze zrobic aby nagrac to na lt 2.0? nagralem juz raz imgburnem ale nie dzial pisze zeby przeczyscic plytke w konsoli wiec cos jest zle..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    lepiej wgrać sobie lt 3.0 lub szukać poradnik nagrywania lt 2.0 od adama.
     
  4. glorusek

    glorusek Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    lt3.0 nie wgram bo kupilem xa z lt 2.0 i mam 50 gierek i gram dopiero w 1 :D wiec jak cos to 50 gier pozniej wgram to lt 3.0, a dla dziecka raymana chcialbmy nagrac
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie masz przypadkiem samsunga?jak nie są to xgd3 tylko xgd2 to jak wgrasz lt 3.0 nic się nie stanie rayman gra xgd3. a jaki dash? jak nie wyżej niż 13601 i brak cichej to szukaj czystego iso i niczym nie stanuj nagraj. jak 14xx lub cicha to musisz kombinować
     
  6. glorusek

    glorusek Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie wiem co mam mam gry typu modern warfare 3, czyli jedna z najnowszych i ona dziala, sprzedajacy mowil ze dasz jest najnowszy
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
Wczytywanie...

Poleć forum