1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rayman.Origins.XBOX360-MARVEL

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez bakahk, Listopad 15, 2011.

  1. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Okładka:
    [​IMG]

    Informacje o grze:
    Rayman Origins ( X360 ) - Encyklopedia Gier | GRY-OnLine

    Opinie o grze:
    http://xboxforum.pl/gry-f12/rayman-origins-tylko-opinie-109287.html

    Trailer:


    Gameplay:


    Screenshot:
    [​IMG]

    Informacje o wydaniu:
    Wydanie: Rayman.Origins.XBOX360-MARVEL;
    Media ID: 5A0E3F5F (brak TU - stan na 21.11.2011r. g. 22:38);
    XGD3: tak;
    ABGX: brak;
    LayerBreak=2133520 (w pliku *.dvd);
    Nagrywarka: iHAS124B-crossflash_iHAS524B-CFW_iXtreme_Burner_Max;
    Płyta: Verbatim DVD+R DL 8x (Disc ID: MKM-003-00);
    Prędkość: 2,4x;
    Opcje: Smart Burn (Enabled) / Online HyperTuning (Enabled) / OverSpeed (Disabled) / Force Hyper Tuning (Enabled) / bez OPC;
    Program: ImgBurn 2.5.6.0;
    Weryfikacja: 100%;

    Test: instaluje się / działa @ DASH 2.0.13604.0 / LT+ v2.0;
    HDD: gra zajmuje ~5,6 GB;
    Język: ENG/ANG*;
    *"postacie" nie mówią, tzn. mówią "po swojemu", więc ew. polonizacja (jeśli) będzie się zapewne sprowadzała do przetłumaczenia tekstu;

    UPDATE:
    dodałem Media ID pozycji, teraz już będzie to w standardzie :)
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. urkopl

    urkopl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    panowie wypaliłem to ale mam komunikat ze płyta nie rozpozna mam Lt 2.0 inne gry smigają
     
  4. kyuubi1990

    kyuubi1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagralem ta gre i bez prolbemu chodzi :D uzywam clonecd :D i polecam wzyzstkim ten program :D wie ktos gdzie moga sciagbnac okladke do tego ?
     
  5. urkopl

    urkopl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    tez nagrałem clonem i ckicha potem jeszcze raz imgburn i to samo nie nie rozpoznaje płyty i wyskakuje kod bledu jakis i radzi wejsc na strone idt..
     
  6. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    ooo czyzby byl jakis problem :) O co dokladnie w tym chodzi ? :)
     
  7. ZigUS

    ZigUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja wypaliłem w CloneCD nagrywarką LG Rayman.Origins.XBOX360-MARVEL z prędkością x2/2,4 i jest GIT..... dla mnie gierka jest kultowa :)
     
  8. genghiskhan

    genghiskhan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wypaliłem obraz clone cd, nie było żadnych bledów jednak wywala mi, że konsola nie obsługuje tej płyty...daje się zanistalować grę na dysk ale przy odpaleniu wciąż jest błąd...
    wypalara blu-ray - combo oraz płytka verbatim
    oczywiscie mam lt 2.0+
     
  9. WSZtm

    WSZtm Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    193
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zobaczy ktoś TU do tej gry to prosiłbym o wrzucenie linka.
     
  10. leonheart

    leonheart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2008
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    u mnie też to nie chodzi. Pisze, ze dysk z róznymi materiałami. Nagrywane neckiem na esperanzie 2,4x.
     
  11. Frezer

    Frezer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    188
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    niestety przeczesałem net i nie ma nigdzie TU do Raymana, może jak wyjdzie w PAL to coś się ruszy w temacie
     
  12. WSZtm

    WSZtm Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    193
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przecież już dawno jest:

    http://release24.pl/wpis/20043/"Rayman+Origins"+(2011)+XBOX360-MARVEL
     
  13. Pride Man

    Pride Man Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Przyłączam się do prośby o TU bo nawet na xbuc.net nie ma..
     
  14. Frezer

    Frezer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    188
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  15. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie ma TU, a jeśli wyjdzie to nic nie da, bo będzie już za nowy.
     
  16. Adrianos111

    Adrianos111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    407
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jest szansa, że to wyjdzie z dubbingiem polskim? Badałem sprawę i opinie są podzielone...
     
  17. blax123

    blax123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic dziwnego że wam nie działa... Musicie mieć zflashowaną nagrywarkę :) Najlepiej kupić nagrywarkę ihas 124B i popytać kogoś o flash :)
     
  18. WSZtm

    WSZtm Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    193
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To nie ma nagrywarka nic do rzeczy tylko aktualizacja tablic.
     
  19. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Gry XGD3 bez problemu można nagrywać na zwykłych nagrywarkach, mi 5 letnia LG nagrywa XGD3 na Verbatimach bez błędów i do 100%, IHAS jest teraz tylko dla tych co grają na live
     
  20. blumpy

    blumpy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    'aktualizacja'

    Witam,
    mam następujacy problem:

    wkładam płytkę z raymanem do mojego xboxa, laduje sie, pojawia czarny ekran, a po chwili komunikat:

    "NIE ODNALEZIONO AKTUALIZACJI. GRA WYMAGA AKTUALIZACJI, KTÓRA NIE ZOSTAŁA ODNALEZIONA. ABY UZYSKAĆ POMOC, PRZEJDŹ DO STRONY WWW.XBOX.COM/SUPPORT"
     
  21. skobik

    skobik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiatm

    Mam taki problem z Raymanem. Przy uruchamianiu wywala błąd 'Nie można autoryzować dysku.' Konsola z JTag dash 13604, gra rozpakowana programem EXISO na dysku wewnętrznym.

    Gdzie szukać rozwiązania problemu ?
     

Poleć forum