1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RDR Dodatki Problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez T0Mmy, Styczeń 24, 2011.

  1. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Witam. Mam taki problem otóż nie wiem gdzie dalej mam misję robić . Na mapie nie widać żadnego już zadania , obroniłem w pierwszej części mapki wszystkie miasta przed zombie a w drugiej nic nie robiłem . Ostatnie misje jakie miałem to z zabijaniem yeti ,próbą nagrania filmu oraz z tym chudym typem co zombie oswajał . Jak ktoś ma pomysł niech napisze . Oczywiście dzięki będzie za sensowne odpowiedzi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    pojezdzij troche po mapie, a nowe misje sie pojawia.
     
  4. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Nie szukasz tematów, bo na podobny była odpowiedź bo sam miałem problem. Od West Dickensa dostałeś misje że musisz pozbierać kwiatki, jedne są na pustyni a drugie w górach. Wejdź w menu w grze tam gdzie są misje i dobrze poczytaj bo tam napisane jest jakie rodzaje kwiatów i ile ich potrzeba. Jeżeli jej nie przejdziesz nie będziesz miał możliwości dotarcia do Meksyku.
     
  5. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Niestety ale twoja rada nic nie dała . Nie mogę w menu powtórzyć misji tak jak było można w podstawowej wersji. Wiem że był to filmik że sie przyjeżdżało do tego fortu i w nim był ten dziadek co sprzedaje różnymi rzeczami , robi przedstawienia itd. i on kazał nam zebrać jakieś konkretne rzeczy tylko że nie wiem jakie KONKRETNIE a nie gdybanie . Proszę o pomoc
     
  6. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    to wejdz (o ile dobrze pamietam) w menu>journal>challenges i bedziesz mial, ktorego 'czelendza' jeszcze nie zrobiles i co dokladnie musisz robic.
    ej, chyba, ze chodzi o to, iz teraz masz szukasz tych zaginionych osob z plakatow, ktore wisza przy wjezdzie do Fort Mercer...
     
  7. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    A ja mam problem (mam wersję z wszystkimi dodatkami, także tymi do multi) z wyzwaniami, tzn. żadne z nich się nie wykonuje, np. gdy jest zadanie zabić ileś tam niedźwiedzi, to pasek w ogóle się nie posuwa...
     
  8. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Bo musisz je zabić pochodnią. najlepiej wez konia apokalipsy i na nim machaj na niedzwiedzia pochodnia
     
  9. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Dzięki, nie doczytałem wyrazu "torch". Jakiś czas temu miałem ognistego konia apokalipsy, lecz znalazłem innego (gra napisała, że ten charakteryzuje się "nieograniczoną wytrzymałością", co jest fałszem, bo ognisty też miał tą cechę). Czy da się jakoś przywrócić tamtego konika?
     
  10. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz go znaleźć jeszcze raz - a ognisty koń ma skończoną wytrzymałość - tylko koń Zarazy jest chyba nieśmiertelny i właśnie z niego opłaca się bić pochodnią
     
  11. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    H3XT0R, to trochę dziwne, bo wszystkie konie (z wyjątkiem tych używanych przez żyjących ludzi - nieumarłe i te apokalipsy) u mnie mogą biegać z maksymalną szybkością przez cały czas, lewy pasek w ogóle nie maleje.... Może to dlatego, że nie mam wgranych aktualizacji do tej gry (offline gram)...
     
Wczytywanie...

Poleć forum