1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RDR : Undead nightmare PROBLEM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szymonski, Grudzień 23, 2010.

  1. szymonski

    szymonski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    mam wiedzieć?
    mam problem ponieważ skończyłem teraz misję z filmem (gdzie musiałem przynieść odpowiedniego zombie do takiego namiotu, potem jest scenka jak te zombie zabija kamerzystę) i nie wyświetla mi się następny quest. procent ukonczenia gry to dopiero około 35%. Wszystkie miasta mam opanowane. czytałem na internecie ze ktoś miał taki problem.

    jak temat juz był to z góry sorry
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szymonski

    szymonski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    mam wiedzieć?
    pomoże ktoś??
     
  4. warzywniakk

    warzywniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spróbuj zacząć dodatek od nowa.
    Mi to w niektórych grach pomogło.
    Jeżeli nie pomoże to masz pech :)
    Musiałbyś ponownie pobrać dodatek.
    a tak apropo to jakiego tego zomie trzeba przynieść ??
    bo ja sie właśnie na tej misji zaciąłem :/
     
  5. szymonski

    szymonski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    mam wiedzieć?
    trzeba przynieść takiego plującego zielonymi kulkami
    a tak poza tym to gram na piracie. czy to ma coś do rzeczy?
     
  6. warzywniakk

    warzywniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wywal z dysku to dlc i właduj jeszcze raz.
    Tylko wywal to razem z save i zacznij gre od nowa.
    To powinno zadziałać serio ja też tak pare razy miałem i zadziałało :)
    Xbox spiracony nic nie ma do tego.
     
  7. Yogii26

    Yogii26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pruszków
    Proponuję obejrzeć gameplay w internecie i zobaczyć co robią dalej po tej misji. Wiem że to jest dodatkowa misja i główny wątek jest u Sitha i Dickensa (zainteresowani wiedzą o kogo chodzi). Dickens każe nam zebrać roślinki, dzięki którym zrobi nam przynętę ale jest to wymagane w fabule. Wejdź w opcje i sprawdź czy masz jakieś zadania. Nie pamiętam, która to była zakładka ale raczej powinna tam taka być.

    Pozdrawiam
     
  8. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    mogles nie zapisywac stanu gry po tej misji,tylko wylaczyc gre i sprobowac od nowa,a tak trzeba usunac save niestety
     
Wczytywanie...

Poleć forum