1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Re-Flash z iXtreme 1.91 na LT 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ozzki, Październik 6, 2013.

  1. ozzki

    ozzki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam panowie. Mam problem z moja konsolą xbox 360 (wersja zwykła, biała (Napęd Lite-on)). Jest ona przerobiona na wersje ixtreme 1.91 i jak wiadomo nie dzialaja na niej nowe gry i własnie to bym chciał zmienić. Potrzebuje jakiegoś tutorialu jak zrobić re-flash z tego własnie ixtreme na lt 3.0. Bardzo prosze o pomoc. Dziekuje i pozdrawiam ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
  4. ozzki

    ozzki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jakoś nie bardzo moge zrozumieć ten tutorial z wyciągnięciem klucza z konsoli...
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Kazdy naped ma swoj klucz, ktory musisz odczytac nim cokolwiek zrobisz z firmwarem.



    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  6. ozzki

    ozzki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Rozumiem. Ale czy mozna to jakoś inaczej obejść niz podłaczanie do gniazda tego przełącznika?
     
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Tak,
    Mozesz zrobic RGH i odczytac klucz z plyty.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  8. ozzki

    ozzki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam jeszcze jedno pytania. Czy gry nagrane pod LT 2.0 da rade odpalic na ixtreme 1.91 ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum