1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RE6 Osiągniecia - nie mam osiagniec;/;/;/

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez monkey222, Październik 10, 2012.

  1. monkey222

    monkey222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, jestem juz na 3 chapterze leonem i nie mam zadnego osiagniecia jeszcze .
    Na poczatku gry nie mialem wogole ikony RE 6 w menu GRY - OSIAGNIECIA ale polecono mi zeby wyczysci pamiec. Tak tez zrobilem ze pamiec podreczna zostala wyczyszczona.Pojawila sie ikona RE w menu osiagniecia ale nadal zadnego nie zdobylem a jak wcisne logo X na padzie i dam menu gry osiagniecia i dam na RE 6 to wyskakuje napis. TUTAJ WYSWIETLANE SA TWOJE OSIAGNIECIA .OSIAGNIECIA MOZNA ODBLOKOWAC DZIEKI GRANIU W GRY;/;/;/;

    o co chodzi?>>>>
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Jak masz dostep do xbox live to sciagnij go od nowa. Zakladam ,ze zalogowany jak grasz. I x jakby ci gry nie wykrywa .masz rgh czy lt?
     
  4. kolbe11

    kolbe11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz
    Skończyłeś chociaż jeden rozdział żeby zobaczyć czy jest ok ? Jeśli tak to mógł się przyblokować profil co wiąże sie z odzyskiwaniem go poprzez XBOX Live !
     
  5. monkey222

    monkey222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Skonczylem jeden chapter, a w sumie juz 3. wole nie podpinac konsoli pod neta :0 wole nie miec osiagniec niz dostac bana i znow jakies dziwne ciche aktualizacje. Moze przy kamoani inna postacia sie cos odblokuje. ale nie zmienia to faktu ze dziwna sytuacja ;/
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Usuń grę i zainstaluj jeszcze raz.
     
  7. monkey222

    monkey222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    To pozostaje usunięcie profilu i odzyskanie go przez XBL :)
     
  9. krasnal1992

    krasnal1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kiedys mozna bylo usuwac z listy gry w ktorych sie mialo 0gs. Sprawdz moze to jeszcze dziala
     
  10. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    A patrzyłeś może jak jest z innymi grami ? Spróbuj w coś zagrać i zdobyć osiągnięcie ? Wtedy będzie wiadomo, czy masz problem ogólny z profilem, czy może tylko tymczasowy z RE6
     
Wczytywanie...

Poleć forum