1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Reaktywacja Xbox'a po 1,5 rocznym odpoczynku ;)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez via13, Marzec 30, 2011.

  1. via13

    via13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Sprawa dotyczy sytuacji jak w temacie, zatem co tak naprawdę powinienem zrobić aby odpalić najnowsze gry?
    // konsola z 2006 r. posiada napęd Benq'u z iXtreme 1.61 bodajże.

    1. Czy muszę zaktualizować firmware do LT+ ?
    2. Czy aktualizacja dasha jest niezbędna? (obecny to 2.0.8955.0)
    3. Czy kolejność dwóch powyższych aktualizacji ma jakieś znaczenie?

    Z góry dzięki za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    1. Tak, jest to niezbędne, gdyż weszło zabezpieczenie ap25.
    2. Tak nowe gry wymagają aktualizacji do 2.0.12625
    3. Nie.

    Ale chwila, z tego co mi się wydaje to w 2006r. nie dawali benq tylko hitachi chyba (albo masz samsunga). Miałeś wymieniany napęd?
     
  4. via13

    via13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola była używana, więc napęd mógł być wymieniany. Od ostatniego flashu iX 1.61 był i jest Benq'u
    Czy mogę prosić namiar na poradnik dot. flashowania Benq'u do LT+ ?
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
  6. via13

    via13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki, linki co prawda się przedawniły jednak już zaopatrzyłem się w niezbędny zestaw :) Dashboard zaktualizowałem.
    Tymczasem co oznacza zatrzymanie uruchamiania gry (NFS Shift 2) na białej planszy z logiem Xbox 360?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    pewnie wave nie taki jak trzeba...musisz wgrać nową przeróbke lub zmienić wave obrazu gry
     
  8. via13

    via13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wave zamieniłem na Wave 3 za pomocą 360WavesPatcher. Z tego co się zorientowałem powinienem mieć chyba wave 4. Czy to, oznacza że niższe nie są odtwarzane?
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zrób flash do lt+ albo jak nie dasz rady to daj komuś i wtedy wave cię nie obchodzi....wypalasz i jedziesz.....tylko 6 gier które ma ap 2.5 przelatujesz abgx'em...
     
Wczytywanie...

Poleć forum