1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

reboter pod dash kinect ?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez lkimylpbjq, Listopad 6, 2010.

  1. lkimylpbjq

    lkimylpbjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeszcze takowego chyba nie ma ale czy macie może jakieś info czy są prowadzone jakieś prace nad nowym freebootem z dash kinect ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Z informacji z zagranicznych for, możliwe może być nawet, że następne wersje freeboota wogóle nie powstaną. Twórcy softu tłumaczą to tym, że nie pasuje im przyszłość, by ich dzieło służyło tylko i wyłącznie do oszukiwania w grach (czity MW2 itp).

    Ciekawe czy to się potwierdzi.
     
  4. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale też wiele osób wykorzystuje Jtaga do innych rzeczy niż "czitowanie". Dobrze by było gdyby owy freeboot wyszedł ^^
     
  5. RossiQ

    RossiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    E no bez jaj nagle komuś odezwał sie sumienie czy co ?? Pytanie czy potrzebny jest nowy dash czy czasem w freeboot da sie to jakoś podpiąć?? Mozę gruba FSD cos wykombinuje. Pewni się mylę no ale :)
     
  6. Misiek3600

    Misiek3600 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Mam nadzieję że nie będzie czarnych scenariuszy i nowy Dash będzie obsługiwany... z tego co czytałem to mają jakieś problemy i może to trochę potrwać a jak będzie to czas pokarze...
     
Wczytywanie...

Poleć forum