1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ręczne dodawanie okładek.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez blax16, Styczeń 13, 2012.

  1. blax16

    blax16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, czy jest możliwe ręczne dodanie okładek do FSD? Bo coś mi nie działa. 3 pobrało, potem jedna zniknęła, i reszta się nie dogrywa, dodam ze ten sam kabel ethernetowy używam do podłączenia na chwilę do neta i do FTP.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pauloxx81

    pauloxx81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    logujesz sie do FSD po Http (adres IP boxa w sieci) i tam dodajesz recznie okładki
     
  4. kiko

    kiko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tychy, Poland
    mozesz konkretnie napisac jak dodac recznie ?
     
  5. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Pamiętajcie, że jak ustawicie w Dashlaunch blokowanie live (strong) to w ogóle nie pobierze okładek.
     
    Facepalm lubi to.
  6. krzysiekgt

    krzysiekgt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    DODAWANIE OKŁADEK DO FSB RĘCZNIE:
    Mała instrukcja:
    Do naszego XBOX360 wchodzimy przez przeglądarkę internetową np. Mozilla. Wklepujemy adres konsoli który jest w lewym dolnym rogu konsoli, po czym wpisujemy hasło i login: u mnie "fsdhttp". Wchodzimy w zakładkę GAME LIST. Rozwija się lista gier z dysku konsoli. Klikamy w kolumnie GAME NAME przy ikonie gry do której chcemy dodać okładkę. Zjeżdżamy w dół i przy ramce Box Art wciskamy Browse i wskazujemy okładkę. Na koniec na samym dole klikamy Save Details i już jest okładka dodana.
    Super jeśli pomogłem. Pozdrawiam
     
    5 użytkowników lubi ten post.
  7. maciejet

    maciejet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaką rozdzielczość muszą mieć te okładki. Bo dziś dodałem ręcznie , ale są one za małe i nie wypełniają całego prostokąta na nie przeznaczone. Z góry dzięki za odpowiedź.
     
  8. krzysiekgt

    krzysiekgt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  9. rzezol

    rzezol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Super, @krzysiekgt, Twoja metoda działa, tylko mam z nią dziwny problem.
    Udaje mi się wejść na tę stronę FSD tak z 1 na 10 razy. Po prostu zazwyczaj jest tylko "oczekiwanie na połączenie". Czego to może być przyczyna?
    Aha, zmieniłem sobie dodatkowo w ustawieniach FSD aby połączenie http nie wymagało loginu i hasła.
    Używam do połączenia kabla krosowanego bezpośrednio z PC do Xboxa, z połączeniem ftp nie mam żadnych problemów, pliki przesyłają się bez problemów, nic nie "zrywa".
     
  10. krzysiekgt

    krzysiekgt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ja używam wifi do połączenia z konsolą i jak za szybko po FSD klikam to spowalnia wszystko i sie tnie.(wystarczy poczekać chwilkę i chodzi normalne) Ale nie wiem czemu się nie łączy u Ciebie. Az tak się nie znam. tez od niedawna mam RGH i się uczę:) pozdro
     
  11. wendrol

    wendrol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    K-ce
    ja osobiście używam "GaDaBaMa", program wszystkie opisy, okładki i screeny ściąga z automatu i po problemie :)
     
  12. krzysiekgt

    krzysiekgt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    bardzo ładnie ze używasz tylko zamiast się chwalić napisz krok po kroku jak to działa itd. Wszyscy czegoś tam używają ale nikt nie napisze jak.
     
  13. Matisan

    Matisan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak mam taki problem wchodze w to game list i nawet nie dojde do ikonki gry a wyłącza mi się konsola.... o co może chodzić ? po innych opcjach moge połazić ale tylko wejde w game list i konsola wyłącza sie. a chciałem doda ćsobie okladkie do gier. świerzak jestem i z opcją przez ftp nie radze sobie . połączenie mam przez wifi na xboxa wchodze przez http:192.168.1.2 co moge robić nie tak ?
     
  14. nightmar

    nightmar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okładki można dodać tylko i wyłącznie przez połączenie internetowe? nie można ich wrzucić na dysk lub do folderu z grą ?
     
  15. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie można, możesz wrzucić ręcznie z poziomu przeglądarki jak połączysz komputer z konsolą
     
  16. MALYSZ

    MALYSZ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Ja mam taki problem, gdy łącze się z konsolą przez przeglądarkę to cały czas po kliknięciu login wyskakuje mi logowanie, dopiero jak kliknę enter na pasku adresu strony pojawia mi się menu gdzie mogę wybrać gry itd., a tam jeśli kliknę na grę to znowu ekran logowania i znowu muszę kliknąć na pasku adresu. W ten sposób nie mogę dodać bo oczywiście po kliknięciu save też wyskakuje ekran logowania, jak sobie z tym poradzić?
     
  17. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może spróbuj w innej przeglądarce?

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  18. MALYSZ

    MALYSZ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Próbowałem w IE i tam tez pojawia się ten problem, na laptopie brata również to samo.

    EDIT:
    W operze to samo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum