1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Red dead radeption

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Stalker Kaczy, Maj 28, 2010.

  1. Stalker Kaczy

    Stalker Kaczy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Sciagnolem Red dead radeption z nie będę kradł.com. Nagralem i xbox niechce jej przyczytac, a na kompie jak eksploruje plyte to nic na niej niema! O co w tym chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Źle nagrana? sprawdzałeś w abgx ?
     
  4. Stalker Kaczy

    Stalker Kaczy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    no wlasnie w abgx pokazalo, ze to wogule nie jest obraz gry na xbox 360
     
  5. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Pewnie źle zgrana wersja.
     
  6. ziomal432

    ziomal432 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli spam, to przepraszam, ale ściągnąłem sobie Red Dead Redemption, jest napisane, że wersja proper xb3, abgx360 pokazuje większość zielonych napisów, lecz jest jeden żółty:
    http://i46.tinypic.com/k4jb5w.jpg

    I nie mam pewności, czy nagrywać, czy coś jeszcze zmieniać w ISO:confused:, mam iXtreme LT. Za pomoc z góry dzięki.

    EDIT:
    Ale ze mnie ślepiec .

    EDIT2:
    To "żółte" było dlatego, bo miałem wersję oryginalną, w pewnym poradniku znalazłem zmodyfikowaną, gdzie nie wywala tego błędu przy wave 5 / 6, użyłem to ISO i jest gites. Jeszcze raz dzięki :D
     
  7. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    bedzie dzialac, nagrywaj smialo
    P.S. jest juz temat do tego typu pytan
     
  8. Patryck

    Patryck Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry za spam, ale to moj pierwszy raz na tym forum, no i nie mam zbyt dlugiego stazu w uzywaniu xa wiec licze na pewna doze wyrozumialości. Otóż mam ten sam typ flasha (LT). Po tym jak sprawdziłem abgx360 obraz zarówno red dead redemption i alan wake wyskakiwal mi blad - tyle, ze przy weryfikacji plyty w imgburn po nagraniu. W efekcie 3 plyty poszly sie pieprzyc, a konsola nie widzi gier. Tzn owszem pokazuje logo w glownym menu, da sie wejsc w szczegoly, ale gry nie da sie odpalic, czarny ekran i po chwili sugestia, by przetrzec plyte szmatka. Dotychczas nie mialem zadnych problemow, nawet z nowszymi tytulami jak np tekken 6. Aha, uzywam plyt philips, bo dotad jedynie do tych mialem dostep. Gdzies wyczytalem, ze moze to byc problem zwiazany z patchowaniem gier z wave 2 na 3. Co mozna z tym zrobic? Bardzo prosze kogos ogarnietego o odpowiedz, bo tak jak pisalem wyzej zupelnie tego nie ogarniam. Zapomnialbym, w abgx360 pokazywalo mi identyczna tresc jak w logu kolegi wyzej.
     
  9. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Wersja która dał ziomal znaczy ss'ka jest dobra i nie ma żadnych błędów(ten jeden spowodowany tym ,że abgx czyta do wave 4) Co do kolegi wyżej to musi być to wina nagrywarki lub płyt jeśli możesz spróbuj użyć płyt verbatim to może pójdzie.
     
  10. RAkU_SK

    RAkU_SK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    a gdzie w tej grze można bandane kupic ?
     
  11. TiCkEr

    TiCkEr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piaseczno
    LUdzie poco ściągać nielepiej mieć radoche z kupna orginalnej gry?
     
  12. Patryck

    Patryck Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakos w ciagu weekendu zaopatrze sie w verbatimy, natomiast jesli chodzi o nagrywarke to dopiero wczoraj zrobilem update firmware'u ;p nic nie bylo zmieniane od zakupu kompa, wiec byc moze o to chodzi. Dziwne tylko, ze przy relatywnie nowych tytulach typu skate3 czy tekken6 problemow nie bylo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum