1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Red Dead Redemption - NonJtag - 1 czy 2 pady do odpalenia ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sawto, Marzec 31, 2011.

  1. sawto

    sawto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, pytanko jak w temacie,czyli czy do gry RDR potrzeba do odpalenia 1 czy 2 pady, bo nie wiem czy pobierać a mam niestety tylko 1 pada.A słyszałem, że niektóre gry można z jednego pada odpalać :p

    PS. Czy istnieje jakaś lista, które gry sie odpala 1, a które 2 padami ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. samir

    samir Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyszków
    Ja miałem wersję, która potrzebowała 2 padów. Na jeden miałem zalogowany profil z grą, a na drugim musiałem zalogować swój profil, żeby zrobić update.
     
  4. sawto

    sawto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no coż, będę w takim razie musiał od kogoś pożyczyć drugiego pada ... chyba że ktoś może znalazł sposób na odpalenie z 1 padem :D
     
  5. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja znam - sam o tym pisałem logujesz się 2 razy na profil dołączony z grą tzn. wylogowujesz sie - logujesz i znowu wylogowujesz sie (kiedy na ekranie widnieje "start") i potem na swój
     
  6. sawto

    sawto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm, a te podwójne logowanie to mam zrobic w którym momencie ? i czy tobie działało to z RDR ? bo próbowałem zrobić jak mówisz z grą Torchlight i nie działało
     
Wczytywanie...

Poleć forum