1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Red Dead Redemption pod lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez srebro, Luty 24, 2012.

  1. srebro

    srebro Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam tak wiec jak w temacie, nagralem ta gre pod lt 3.0 korzystajac z poradnika na forum i gra nie dziala, najpierw mi wyskoczylo nie rozpoznany dysk, pozniej graj w gre, ale wyskakuje okno przeczysc plyte. Co moze byc nie tak? Moze nie potrzebnie przepuszczalem przez Abgx v1.0.6 dogrywajac Topologie?!:mad-new:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    gra jest w xgd2 wiec zadnych topologii nie mogło ci dograc
    cos musiłes sknocic przy ustawianiu programu nagrywajacego czego uzywasz imgburna??
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    RDR to nie XGD3, więc nic nie dogrywa. Nie było żadnych błędów w abgx'ie?
     
  5. srebro

    srebro Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywalem w imgburn, w abgx wszystko na zielono oprocz tekstu na zolto ze screenu w poradniku
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1.Padnięta nagrywarka.
    2.Słaba płyta lub DVD-R DL.
     
  7. srebro

    srebro Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płyta verbatim dl+, nagrywarka moim zdaniem ok nagralem nia juz 3gry: ufc 3, fifa12, mortal kombat i dzialaja. Moze jeszcze jakies podpowiedzi
     
Wczytywanie...

Poleć forum