1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Red Dead Redemption pomocy!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez akAbialyMurzyn, Wrzesień 15, 2012.

  1. akAbialyMurzyn

    akAbialyMurzyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    OstrZ
    Witam , mam taki problem z ww grą , gdy właczam multi/singla to cała konsola zawiesza sie i musze ja wyłaczyc. (tam gdzie jest ten bebenek z nabojem to stoi w miejscu i sie nie kreci) dodam ze grałem wczoraj i było wszystko wporzadku dopiero wieczorem taki syf…
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kiczo1993

    kiczo1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. akAbialyMurzyn

    akAbialyMurzyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    OstrZ
    ja mam to z xbox live na dysku , inne gry mi dzialaja tylko w 1 dzien mi ta przestała działac tak nagle...
     
  5. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    to nie mozesz usunąć i zainstalować jeszcze raz chyba masz tą instalke na swoim koncie wirualnym??
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wkasowac..cache

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. akAbialyMurzyn

    akAbialyMurzyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    OstrZ
    usunołem jakis plik taki z zołtym wykrzyknikiem i pisało zawartosc niekompletna ale to nci nie dało.
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przeczyść pamięć podręczną konsoli, jak to nie pomoże pobierz grę jeszcze raz.
     
  9. akAbialyMurzyn

    akAbialyMurzyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    OstrZ
    nigdy tego nie robiłem mogłbys mi powiedzec jak dokładnie?? i czy ajk to wyczyszcze to mi nie usunie zapisów??
     
  10. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Jak czyszczenie pamieci podrecznej nie pomoze to dysk ma bad sectory i jest błąd odczytu.
     
  11. akAbialyMurzyn

    akAbialyMurzyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    OstrZ
    wiem juz jak wyczyscic ale jak to zrobie to nie usuna mi sie zapisy z gry , statystyki itp??

    @edit wyczysciłem pamiec i nic to nie dało , ale gra bf bc 2 tez grana z dysku (za msp) działa bez zarzutów
     
  12. akAbialyMurzyn

    akAbialyMurzyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    OstrZ
  13. akAbialyMurzyn

    akAbialyMurzyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    OstrZ
  14. akAbialyMurzyn

    akAbialyMurzyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    OstrZ
    Włączyłem gre na innym koncie i gra sie ładuje niestety na moim głownym koncie ciagle to samo... warto pobierac od nowa czego to mzoe byc wina ze tam działa a tu nie.?
     
Wczytywanie...

Poleć forum