1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Red dead redemption-problem z uruchomieniem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez maximarcin15, Czerwiec 6, 2010.

  1. maximarcin15

    maximarcin15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich, mam nadzieję że dacie rade mi jakoś pomóc otóż mam red dead redemption którego nie mogę uruchomić ponieważ po ekranie z logiem rockstara jest czarne tło i nie da się nic dalej zrobić, a przy próbie instalacji gry na dysk pisze że nie można odczytac płyty (dodam ze mam ixtreme 1.6) proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mikus20

    mikus20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może to wina płyty? na jakich płytach nagrywasz?
     
  4. maximarcin15

    maximarcin15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrałem to na płycie omega ale wcześniej nagrałem jeszcze 3 gry na tego typu płyty i działają bez problemu
     
  5. stomil-olsztyn

    stomil-olsztyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczytno/Olsztyn
    no plyta zle nagrana nie uruchomisz jej kup verbatima w ostatecznosci tdka i nagraj
     
  6. bzykus15

    bzykus15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam dokładnie taki sam problem jak kolega z tym że ja nagrałem to na płyte verbatim i niestety nie pomogło dalej to samo
     
  7. stomil-olsztyn

    stomil-olsztyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczytno/Olsztyn
    to prawdopodobnie ktos odwalil fuszerke z releasem, lub macie padnięte nagrywarki.
    bo ja też mam ie 1.6 i mi ta gra chodzi bez problemów.
     
  8. maximarcin15

    maximarcin15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem dziś verbatimy i sprawdze czy działa a ty przed włożeniem rdr wkładasz jeszcze płytę z activate.iso?


    Dzięki miałeś racje wszystko pięknie śmiga na verbatimce nawet activate.iso nie trzeba ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum