1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

red dead redemption- problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez graba, Maj 25, 2010.

  1. graba

    graba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K.O
    Witam.nagralem rdr i konsola wykrywa mi ja jako film dvd.mam przerobke 1.51 a wiec przerabiam na wave 3.nic to jednak nie daje
    screen z abgx :
    HTML:
    http://img52.imageshack.us/img52/6313/abgxa.jpg
    w czym moze lezec problem?z gory dzieki za pomoc:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xemi99

    Xemi99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem ten sam problem wczoraj. I dokładnie z tą samą grą. Może coś jest zepsutego z tą kopią gry?
     
  4. daro1982

    daro1982 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też miałemk ten problem, po wgraniu nowego ixtreme jest ok, mam 1.1LT.
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wg screena z abgx jest wave 4
     
  6. graba

    graba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K.O
    no wlasnie ja tez to zauwazylem ,ale pliki pfi i video mam do wave 3 a wiec nie wiem czemu wykrywa jako 4...

    problem rozwiazany.przerobilem obraz pragramem 360WavesPatcher:]
     
  7. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    ja mam ten sam problem.,.dokladnie to samo.ta sama przerobka..gra przerobiona 3rd wave patzher a widzi jako film ( biale tlo i duze logo xbox) o co chodzi??
     
  8. Splaree

    Splaree Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Po sprawdzeniu tym programem Wawe wraca do pierwotnego...
     
  9. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    jak wraca??? jak pobieram gre to jest w wave 3..uzywam 3rd wave patcher i robie iso na wave 3 , wiec gra powinna chodzic... a widzi jak film...wszystkie gry mi zawsze chodzily po patchowaniu .ostatnio skonczylem prince of persia najnowsze
     
  10. Splaree

    Splaree Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    znaczy chodzi mi o abgx'a (jak zmienisz wawe z np 4 na 3 i uzyjesz abgx'a to bedziesz miał wawe 4) moze to przez to.
    sr za błędnie napisanego poprzedniego posta (mam dzisiaj zamulony dzień) - wprowadziłem Cię w błąd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum