1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Red Dead Redemption ( PROBLEM ) !

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kasztanek9994, Październik 17, 2010.

  1. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    Witam , mam poważny problem .
    Mam ixtreme LT. Sam nagrywalem red dead redemption i gdy wkladam do konsoli wszystko ladnie sie uruchamia lecz
    *nie ma menu (po kliknięciu "start" na padzie)
    *w pierwszej misji nie widac "konia" ; /
    Myslalem ze cos z nagrywarka albo zly obraz , wiec poprosilem kumpla zeby nagral ... nagral, u niego smigalo wszystko ok ... lecz u mnie to samo : ((

    Ps: nagrywalem na dysk w xboxie ale to samo : (

    Przepraszam ze zakladam nowy temat. Pisałem w tym "problemy z gra red dead redepmtion" lecz nikt nie dal mi odpowiedzi :( Zamrnowalem juz 3 plyty :/ sciagałem z 3 zródeł (innych) i nagrywalem , lecz jest to samo :|. Prosze o pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    Up Up :( proszę o pomoc :( bardzo chce zagrać w tą grę :(

    Może to wina przeróbki : | ?
     
  4. szymonski

    szymonski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    mam wiedzieć?
    mi się wydaje że to wina konsoli.
    a czy inne gry chodzą normalnie?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak u kumpla jest ok to siada ci laser w xboxsie i nie doczytuje
     
  6. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  7. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    powodzenia.. a jak nie ma neta w konsoli?
     
  8. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    wiec tak :). Inne gry działają dobrze .

    Oby nie laser ; / bo się "Zdenerwuje" :).

    Zaraz pobiorę tego patcha ;).

    Edit : I wgl. Dziękuje że sie ktoś wkoncu odezwal :)
    Edit2: A co do tego "Lasera" to chyba nie , ponieważ nagrywa się bezproblemowo na dysk , i jak odpalam z dysku jest to samo :( .
    Edit3: Kurde :/ nie mam kabla ETHERNET, zostawiłem u koleżanki ;D . jutro pobiorę patcha i zobaczymy :) .
     
  9. Macus33

    Macus33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełm
    włącz grę i niech chodzi parę minut na pauzie, niech się doczyta wszystko może wtedy będzie działać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum