1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Red Dead Redemption - problemy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Bazajaytee, Maj 15, 2010.

  1. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    Tu umieszczajcie pytanie dotyczące problemów z tą grą.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    siemka podobno w RDR idzie odblokować ubranka dla avatarow jak to zrobić i czy trzeba mieć xa podłączonwgo do liva??
     
  4. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    ubranka odblokowuje się podczas gry i raczej nie trzeba mieć live ;)
     
  5. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy wiecie juz cos czy jest cos takiego jak w GTA4,ze od"misji" do "misji" byly czasem duże odleglości i po dluższym graniu nie mialem ochoty jechac samochodem,to wsiadalem do Taxi i wiózł na miejsce.Czy tu może tez jest cos takiego.Jakiś dyliżans?
     
  6. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    jest dyliżans :)
     
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Jest dylizans. Dziala on jak taksowka.

    Mam pytanie. Co oznacza ten czerwony pasek kolo mini mapy. Niebieski wytrzymalosc konia a czerwony chyba nie zycie, bo roznie mi on skacze, nie trace hp a on na max czerwony a nieraz pusty. Prosze o wyjasnienie i jeszcze mam pytanie jak zaczac polowanie na jakas zwierzyne i jeszcze jedno ostatnie pytanie do czego jest ta mapa tresure jak nacisniemy back.

    PS. Jak zdobyc lasso.
     
  8. EasyMan

    EasyMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy wiecie co zrobić aby nie zabijać poszukiwanych tylko ich złapać? Gram około 2 godzin , na filmikach widziałem, że łapał go lassem lub zwiazywał. Jak to zrobic?
     
  9. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    EasyMan chyba jak troche przejdziesz dostaniesz lasso w sklepie go nie widzialem.
     
  10. EasyMan

    EasyMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli to oznacza, że teraz lepiej ich nie poszukiwać? Bo nie chce zabijać :p
     
  11. samik007pl

    samik007pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a System-Link jest w grze ale w Xlink Kai nie działa. Znacie jakiś sposób na to?
     
  12. RaaDeeK

    RaaDeeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    lasso dostaniesz od tej babki na B ktora Cie na poczatku ratuje
    Czerwony pasek przy mapie to bullet time. Wciskasz lewy trigger zeby celowac a pozniej prawą galke. Tak sie wlacza bullet time.
    Zeby kogos zwiazac mozna postrzelic go w nogi, zmienic bron na lasso, zarzucic na rannego przeciwnika, podejsc i zwiazac :) duzo roboty, nie zawsze wychodzi ;/
     
  13. entryk

    entryk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    lasso dostaniesz podczas wykonywania misji a puki go nie masz mozesz postrzelić bandyte w noge i szybko podbiec zeby go aresztować
     
  14. EasyMan

    EasyMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Strzelałem do kolesia pare razy w noge a on wstawał i wio na rumaka, potem znowu dostał kulke ,obalił się podbiegłem i nic nie mogłem zrobić musiałem go zastrzelić. Jest na to jakiś specjalny klawisz żeby nic nie mógł zrobić jak nie mam lassa?
     
  15. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW

    zrob misję od tej obiety i po krzyku lasso dotaniesz
    a tak sie meczysz;)))
     
  16. RaaDeeK

    RaaDeeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    szybko podrozowac mozna tez rozbijajac oboz poza miastem. Po rozbiciu obozu są opcje: save/change clothes/ i szybka podroz :p
     
  17. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    wie ktos jak zdobyc bollard twins outfit? nie moge skonczyc 1 etapu gdzie mam szukać czegoś na Thevie's Landing.
     
  18. mackopl

    mackopl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz wejść do Magazynu na wybrzeżu i tam w pokoju jest skrzynka a tam to coś :p
     
  19. mackopl

    mackopl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po wjeździe do miasteczka przy tej starodawnej Taksówce jest taki duży magazyn otwieramy bramę wchodzimy do góry po schodach i tam w pomieszczeniu jest skrzynka gdzie jest to czego szukacie:)
     
  20. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    dzieki mackopl :) teraz powiedz gdzie moge w podkowy zagrac bo nie mam na mapie tego

    EDIT:Juz sobie poradziłem
    Zna ktos sposób jak zdobyć reszte strojów?
     
  21. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam taki probblem
    sciagnolem RDR i mam takie pliki jak na zdjeciu i po wypakowaniu tworzy sie ten folder RDR
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cad7595f2a74ab13.html
    a zawartosc tego folderu wyglada tak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c0fe2a7fb6b49b80.html
    jak to nagrac nigdy tak nie mialem
     
Wczytywanie...

Poleć forum