1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Red Dead Redemption - wasze pytania odnośnie gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Rodrig0Ribeiro, Lipiec 5, 2010.

  1. Rodrig0Ribeiro

    Rodrig0Ribeiro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , na wstępie mam pytanie czy da rade na multiplayer mieć na własność konia o innej maści niż te które są do wyboru w outfitter ? Widziałem osiodłanego czarnego konia z białą grzywą... (bardzo żadki koń) da rade mieć takiego konia na własność ?

    Mam jeszcze jedno pytanie... co zrobić aby mieć złote bronie, od kiedy ma sie te bronie ? Napeno nie zależy to od lvl... gdyż miałem już lvl 50 - teraz mam 10 lvl z odznaką "the legend" - pierwszą gwiazdką szeryfa)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spartanin

    spartanin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Zambrów
    Jeśli chodzi o konia to się nie wypowiem bo nie wiem, a złotą broń odblokowuje się poprzez wykonanie wyzwań które są przypisane do danej broni (challenges - to samo co w singlu). Jest tam kilka leveli, nabijasz je poprzez zabijanie daną bronią.
     
  4. Rodrig0Ribeiro

    Rodrig0Ribeiro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmmm... każda broń może być złota ? i o co chodzi w takim razie z nabiciem ileś tam headshootów w strzelaninie ? (co to jest ta strzelanina ? gdy nabijam headshooty podbijając gangi nie zalicza mi tego a pewny jestem że nabijam headshooty)
     
  5. HeLLBoY!

    HeLLBoY! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wisbech UK
    Bronie złote dostawało sie tylko przy zamówieniu pre ordera
     
  6. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    W ilu procentach gry kończy się główny wątek fabularny?
     
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ile czasu będę grał jak będę tyrał same misje główne? Chodzi mi o to ile czasu będzie trwać ukończenie głównego wątku fabularnego?
    Btw. Dostałem grę 1 minutę temu :D
     
  8. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    A jakieś 26-30h jak nie będziesz się bawił w wyzwania i inne pierdoły.
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    No co Ty? Aż takie długie o_O
     
  10. Mikolak

    Mikolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gliwice
    Gry Rockstara są raczej długie, przynajmniej tak jak ja je gram ;)
     
  11. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Tak jak kolega wyżej napisał gry z Rockstars są długie, np w GTA IV to grałem jakieś 40h, na Red Dead Redemption mam ugrane 95,1% gry i zeszło mi to 1 dzien i 8h chyba. Ale się też trochę bawiłem przy tym.

    Samych misji jest 57 do tego poboczne jakieś i obcy ludzie. Roboty w ciul przy tym :)
     
  12. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Z racji tego ,że dopiero niedawno kupiłem swoją kopię Red Dead za 160zł nową , muszę podzielić się swoją opinią na temat tego tytułu.
    Gra jest ZA*****SZCZA!!!
    Po pierwszych 3h grania , nie ruszając praktycznie fabuły , byłem nieco zawiedziony. Dlatego , że niemal od pierwszego włączenia , po przejściu paru misji , za priorytet uznałem polowanie na zwierzynę , która po godzinie zaczyna się nudzić. TO BYŁ BŁĄD!
    Siłą RDR jest świetna fabuła za którą koniecznie trzeba wziąć się od początku zabawy. Idealnie , po malutku , wprowadza gracza w ten wspaniały świat dzikiego zachodu. Misje są ciekawe i zróżnicowane , samo strzelanie daje mnóstwo frajdy , cover system , dead eye , autoregeneracja , takie połączenie jest niesamowite i działa bez zarzutu.
    Aktorzy podkładający głos , postacie , no i przede wszystkim sam Marston idealnie dopasowani do klimatu. Reszta strony audio , strzały , odgłosy fauny , burze , muzyka wszystko brzmi niezwykle realistycznie. Grafika cud... już od początku rzuca po gałach , pedantyczna wręcz , staranność wykonania świata. Piękny HDR przenikający kłebiaste chmury , idealne cieniowanie , starannie wykonane postacie , drobne spadki płynności w cutscenkach , fotorealistyczne wręcz odwzorowanie nocnej burzy i niemal zerowe dotyczywanie tekstur mimo ,że gram z płyty. Modele koni to mistrzostwo , genialna animacja! Nieco dziwnie wyglądają chodzący ludzie , tak jakby trochę w slow motion. Fizyka bardziej ,,agresywna'' w porównaniu do GTA IV . Liczne zdarzenia losowe , momentalnie przerywające wkradającą się czasami nudę. Czekałem kiedy pojawią się u mnie te zabawne bugi z YouTuba , niestety , mimo że gram w RDR już jakieś 15h to zauważyłem dosłownie dwa momenty przenikania tekstur. DWA!
    Przy ogromie świata , którego z początku trudno ogarnąć , czuć się nieswojo , nie wiadomo gdzie się udać ( uczucie identyczne jak w GTA IV) , są to babole , na które nie stać żadną ekipę tworzącą sandboksa.
    Mimo ,że nie szczególnie lubię westerny i nigdy nie kupiłbym FPS w tych czasach to aż tęskni się za tymi latami....cóż tu pisać ... i tak niewiele wypiszę z ogromu zalet produkcji... idę grać! ROCKSTAR YOU'R THE BEST!
     
  13. uzurpator87

    uzurpator87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Radzionków
    Jeżeli chodzi o broń musisz zrobić misje do danej broni w dzienniku je ( misje ) znajdziesz po 10lvlu misji powinieneś mieć złotą broń.Aaaa co ważne to musi się to dziać poza Free Roam, więc na gangach to nie działa. Masz rację, że nie jest to zależne od levelu postaci, a co do konia to nie wiem, ale widziałem kolesia na byku ;D

    Udanych headów życzę !!;)
     
  14. uzurpator87

    uzurpator87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Radzionków
    Co za bzdury !! Jak nie wiesz to nie pisz :shisha
     
  15. wzdryngiwacz

    wzdryngiwacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wstyd się przyznać ale nie wiem jak rozbić obóz na prerii aby potem móc się przemieścić w dowolne miejsce. To jest jakaś umiejętność którą trzeba najpierw zdobyć ?
     
  16. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Nie dajesz Back>Potem RB chyba żeby przestawić na ekwipunek i tam ognisko wybierasz. W sklepie możesz kupić lepsze ognisko potem. A i pamiętaj że to możesz zrobić tylko na uboczu drogi lub na drodze, w mieście nie działa.
     
  17. codmistrz

    codmistrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Ja mam pytanie odnośnie Single. Jak kupujemy/dostajemy domek to możemy zmienic ubranie... Jest ich bodajże 13. Ale ja cały czas mam te pierwsze, mam już przejdzięte 20% gry... Nie wiem, jak się "nowe" ciuchy zdobywa, pomóżcie.
     
  18. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Musisz spełnić określony warunek początkowy. Do każdego stroju jest taki warunek. Np żeby mieć meksykańskie poncho to musisz kupić jakiś domek w meksyku. Więcej na ten temat znajdziesz w poradniku do gry tam jest to dokładnie opisane.
     
  19. uzurpator87

    uzurpator87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Radzionków
    Dopowiem od siebie iż warto zarejestrować się na stronie Rockstar Gmaes Social Club.
    Będziesz mógł sprawdzać ile procent CI brakuje, co już zrobiłeś i jakie masz osiągnięcia. Po za tym dzięki rejestracji są dodatkowe zadania od Rockstara za które można otrzymać bonusy ;)

    Pozdrawiam :shisha
     
  20. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    No gra jest zacna :)
    48% już mam, dużo ciekawsza od GTA IV, GTA zostawiłem po 10% gry :p
     
  21. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ej a skoro RDR ma system link to można grać przez Xlink'a?
     
Wczytywanie...

Poleć forum