1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Red Dead Redemption-wywala do dashboardu. POMOCY!

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez szyna55, Maj 17, 2010.

  1. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Siemka, mam problem, otóż wyłącza mi się gra i wywala do dashboardu. Jak uruchamiam single player i przewinę intro do gry to podczas loadingu następuje wyłączenie i wywalenie do dasha, natomiast gdy nie przewinę intra nie doprowadzę do loadingu wszystko chodzi, jestem na stacji idę do salonu po gościa a następnie wsiadam na konia i znowu to samo. Dodam także, że grę mam zainstalowaną na dysku, próbowałem na dwóch różnych różnych wersjach gry XB3 i tej drugiej. Gdy sprawdzam ABGX'em nie wykrywa żadnych błędów. A moja wersja IX to 1.61 non stealth. Proszę was o pomoc, bardzo zależy mi na tej grze! Dzięki

    Edit: Dodam teraz ciekawostkę, wyciągnąłem dysk i gra chodzi normlanie nic się nie wyłącza dziwnie mi to wygląda. Z dyskiem znowu nie chodzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Pewnie bad sectory na dysku spróbuj dorwać jakiś pendrive i na nim zainstalować
     
  4. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Właśnie sprawdzam

    EDIT:Na samym podłączonym pendrive gra chodzi. Wiecie może jak usunąc lub naprawić te bad scectory ?
     
  5. moon

    moon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z przestrzeni kosmicznej :D
    Tak samo jak w normalnym dysku (o ile wiem to tego sie nie naprawia) zgoogluj to.
    (tzn. naprawa bad sectorów w hdd czy coś...)
     
  6. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Przy małym zagrożeniu format pomoże bo zapisuje nowe dane alokacji co pozwoli później ominięcie uszkodzonych sektorów podczas zapisu plików a problem rozwiązany u mnie przez GG z autorem format mu pomógł ;)
     
  7. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dokładnie, wszystko już ładnie śmiga a temat do zamknięcia.
     
  8. SZACHOBOKS

    SZACHOBOKS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mogę założyć nowego wątku to napisze tutaj:
    Nagrałem ponad 40 gier i tylko z tą mam problem.
    Wczytuje mi płytę laser się ostro buczy (jak zwykle) i pewnym momencie staje , tak jakby się zacinał.Dwie płyty nagrałem , pierwszą pod activ iso ,a drugą zpaczowałem na wave 3, tak samo sie zachowują. Nagrywałem prędkością 2,4 może za wolno ?Miałem pól roczną przerwe od xboxa coś sie zmieniło ? Alan wake mi działa

    Podobno super gra ,a ja nie mogę zagrać , dzięki za pomoc
     
  9. dawi901d

    dawi901d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie czy powie mi ktos jak nagrac ta gre poniewaz nie mam pojecia jak sie za to zabrać . Mam obraz płyty ale nie potrafie tego nagrać.

    Zmarnowałem juz 3 plyty nagrywajac sam obraz iso i ciagle odtwarza jakies multimedia.

    Co powinienem zrobić , co sciaganąć czy patchować
     
  10. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Użyć opcji 'szukaj' na forum?!
     
  11. dawi901d

    dawi901d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie nie moge znalesc , kompletnie nie mam pojecia . Wogle co to jest to patchowanie i ku czemu to słuzy i jak sie za to zabrać .

    Był bym wdzieczny gdyby ktos mi napisał

    Co zrobić z Plikiem Iso

    Od poczatku do konca ...

    Dziekuje bardzoi
     
  12. dawi901d

    dawi901d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jest mi ktos w stanie napisac jak to sie powinno robić
     
  13. Jozin23

    Jozin23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, spatchowałem Red Dead WavesPtcherem ale abgx pokazuje że w cale tego nie zrobiłem.Co powinienem jeszcze zrobić żeby wszystko było ok po wypaleniu?
     
  14. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Masz źle ustawione ABGX. Jeżeli przed spatchowaniem, jest wszystko git, to od razu po spatchowaniu nagrywaj bo jak masz źle skonfigurowany ABGX to będzie Ci wywalać błędy.
     
  15. dawi901d

    dawi901d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak mam Xboxa z 2009 roku to jakiego patcha zastosować?
     
  16. DaWilQ

    DaWilQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!!
    Mam olbrzymi problem z ta gra. Otóż zmieniam wave4 na wave3, nagrywam plyte imgburnem. Odpalam na xboxie i pojawia sie logo Rocstar...jakies napisy licencyjne i nagle przestaje czytac plyte ekran sie sciemnia i nic dalej sie niedzieje. POMOCY!!! obraz płyty to Red_Dead_Redemption_USA_RF_XBOX360-PROTOCOL
     
  17. Hooker

    Hooker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    A plik .dvd użyłeś ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum