1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Red Dead Redemption z Wave 6 problem.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez brayniak, Sierpień 29, 2010.

  1. brayniak

    brayniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam szybkie pytanie do osób które się na tym znają. Mianowicie mam obraz gry Red Dead Redemption z wave 6. Tylko właśnie tutaj zaczynają się schody ponieważ nie wiem jakiego dokładnie mam Ixtreme... Mam kilka nagranych gier z wave 3 i 4, które działają bez problemu czyli raczej jest to Ixtreme 1.61? Ponieważ zwykły 1.6 nie odpala wave 4. Czy muszę patchować tą gierkę na niższy wave aby poszła na moim boxie? Czy po nagraniu normalnie mi odpali z wave 6?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chomick32

    chomick32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli miałbyś 1.61 to każdy WAVE działa bez patchowania.
     
  4. p4shok

    p4shok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skątowni
    Pewnie 1.6 i paczujesz do wave3. RDR spaczowałem do wave3 i mi śmiga.
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie wprowadzaj ludzi w blad. kazdy wave dziala, poki co na LT
     
  6. brayniak

    brayniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok problem rozwiązany. Niczego nie patchowałem i nagrałem płytke normalnie z wave 6, działa. :) Tylko nadal nie wiem czy mam LT czy 1.61, jednak to już mnie tak bardzo nie interesuje.
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jakbys przeczytal posty i troche pomyslal to doszedl bys, ze masz LT. bo, tylko LT bez przerabiania lyka wszystkie wave. chyba ze sciagnales juz spaczowana gre lol
     
  8. brayniak

    brayniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmm... W takim razie trochę to dziwne co piszesz. Ponieważ w innym temacie #krisr77 (moderator) napisał, że może potwierdzić działanie gier z wave 6 na Ixtreme 1.61 bez patchowania... Jak to w końcu jest? Proszę o wypowiedź kogoś kto jest na 100% pewny.
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    lt odpali kazdy wave
    1.61 tylko do wave 6

    a ze na razie nie wyszla jeszcze zadna gra z wave 7 to wychodzi na to samo
     
  10. brayniak

    brayniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Więc nadal nie mogę być pewny jaką mam przeróbkę... Podsumowując LT i 1,61 odpalają wav'y: 1,2,3,4,5,6. Jednak jeśli wyjdzie wave 7 to na 1,61 już nie pójdzie tylko na LT. Mam nadzieję, że jasno zrozumiałem?
     
  11. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum