1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Red Dead Redemption

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tymonxxx22, Maj 18, 2010.

  1. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam pobrałem grę wypaliłem gra się uruchamia ale przy ładowaniu misji cały czas ładuje i tak bez końca czy ktoś już tak miał i w czym może być problem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Na jakiej płycie nagrywałeś? Odpalasz z dysku?
     
  4. Toczygroszek

    Toczygroszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zapewne problem polega na tym, że wypalałeś płytkę zbyt dużą prędkością, bądź użyłeś nośnika słabej jakości. Z tego, co wiem, najlepsze są płyty VERBATIM.

    Tyle mogę na ten temat napisać, sam nie mam przerobionej konsoli, dlatego nie jestem w stanie udzielić Ci lepszej porady.
     
  5. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrywałem na esperanzie 4x
     
  6. binios

    binios Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja nagrywam na najtańszych DL minta za 2 złote przy najniższej prędkości i nigdy problemu nie miałem nagraj jak najwolniej możesz i zaznacz weryfikacje w imgburn
     
  7. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Te bajki o plytach to schowajcie miedzy braci Grimm a Andersena.. Ja juz nagralem chyba z 50 szt Hawkow za 2,5 z carrefoura i wszystkie smigaja. Najwiecej zalezy od nagrywarki i samego napedu w konsoli.
     
  8. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zgadzam sie z przedmowca w 10000% bo sam nagrywam na OMEGACH
    Zeby nie bylo offtop to kolego Tymonxxx22 sproboj nagrac jeszcze raz bo raz tez tak mialem. Przepusc przez Abgx 360 i nagraj jeszcze raz ale x2,4.
    Pozdrawiam
     
  9. koralgol3

    koralgol3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pewnie chodzi o nagrywrke, ja tez tak miałem, ale odkąd instaluje gry na dysku to wszystko jest w porządku.
     
  10. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Prosze cie, to że tobie działają nie znaczy że innym też będą, ostatnio kupiłem sobie 2szt. tdk, 2szt. emteców i żadne nie działały, verbatimy 50 na 50 wypalone elegancko. Wszystko zależy od nagrywarki ...
     
  11. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja dostalem od kumpla 4 gry na omegach i żadna nie działa...
    Verbatimy 45/45 działają w 100%...
    Wszystko zależy od płyt, jakości nagrywarki i prędkości nagrywania.
     
  12. koralgol3

    koralgol3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też nagrywam tylko na Verbatim'ach one są najlepsze do Xbox'a.
     
  13. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spróbuje nagrać na 2,4x mam nagrywarkę liteona nową ihas424 sata wymieniłem bo LG mi wszystkie płyty palił i był stary z tego co wiem to w opcjach wyboru nagrywarki trzeba zmienić na DVD+r DL i na DVD-ROM tak
     
  14. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam prze instalowałem system mam pytanie czy w IMGbrun trzeba coś konfigurować żeby nagrać gry na iksa :)
     
  15. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Verbatimy są grubsze, przez co mniej męczą laser.
     
  16. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pierwsze slysze...
     
  17. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W imgburn trzeba wybrać DVD+R DL i ustawić na dvd-rom tak
     
  18. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam nagrałem na esperanzie jeszcze raz inna kopie reda i na pierwszym filmiki staje zacina się i nagrałem na verbatimie i też sie zacina staje nawet do menu nie dojdzie w czym może tkwić problem.
     
  19. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    weryfikacja to tylko strata czasu. przecież potem i tak sprawdzasz płytę czy działa wkładając ją do konsoli
     
  20. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy ktoś ma jakieś linki na rapida na sprawdząną kopie gry
     
  21. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miałem kiedyś podobne objawy . Prawdopodobnie czas zmienić nagrywarkę .

    A co do "fachowców" i "znafców" od jakości płyt , to powiem wam że ja nagrałem już prawie 200 płyt głównie Emtec , Omega , Platinum i Extreme i może 3-4 płyty wylądowały w śmietniku . A kiedyś kupiłem 10- pak Verbatimów z czego 3 płyty były zwalone ( na jednej w ogóle nie dało się nagrać a 2 nagrały się z błędami uniemożliwiającymi normalne granie w grę ) pozostałe 7 było OK . Więc nie wypisujcie takich bredni jakoby tylko i wyłącznie Verbatimy nadawały się do nagrywania gier . Bajki opowiadacie , gdzieś od kogoś usłyszane czy przeczytane i tak rodzi mit ....
     
Wczytywanie...

Poleć forum