1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

red dead redemption

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kornus, Maj 20, 2010.

  1. kornus

    kornus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema ma problem z red dead redemption, nagralem plytke z gra sprawdzilem abgx360 wszystko gra. wlozylem do napedu xboxa i pisze odtworz dvd. mam ixtreme 1.6! pomocy!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gorn20000

    gorn20000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Spróbuj wyciągnąć płytkę z grą i włożyć ją jeszcze raz do napędu.
     
  4. Mr.Wichtig

    Mr.Wichtig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz spatchować grę do wave 3 albo użyć activate.iso.
    ixtreme 1.6 nie obsługuje najnowszych gier.
     
  5. kornus

    kornus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do gorn20000, nic nie pomaga
    dalej to samo
     
  6. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Jedynie Patch i nowa płytka, albo ew Activate ISO
     
  7. Dani12

    Dani12 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Musisz spatchwać na wave 3 albo nowego patcha na konsolke wgrać
     
  8. kornus

    kornus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki panowie zpatchowalem teraz wszytko gra jeszcze raz dzieki za pomoc
     
  9. TechniX

    TechniX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    dokładnie nie działa na 1.6
     
  10. Szjustek

    Szjustek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak to sie patchje? Bo jestem siwy w tym temacie
     
  11. szczurx

    szczurx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorlice
    jak jesteś siwy w tym temacie to skorzystaj z opcji SZUKAJ
     
Wczytywanie...

Poleć forum