1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Red dead redemption

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez tactlessczak27, Luty 5, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemka
    Bo jak gram w Red deda to przy większych akcjach się gra tnię czy wy też tak macie ??
    Myślałem że od przegzania konsoli ale wyłączyłem na kilka godzin włączyłem i to samo a mam slima ??
    co jest ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Nie zauważyłem , żeby coś cięło , jedynie może miejscami zwolnić. Ogólnie u mnie gra działa bardzo stabilnie i żadko zwalnia. Może wejdź w ustawienia > pamięć > wyczyść pamięć podręczną konsoli.
     
  4. redman89

    redman89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A masz na dysku czy na płycie? jak na płycie to pewnie h*jowa albo za szybko nagrane
     
  5. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak nagrana ??Ściągłem z Gry na żadanie a może dlatego że na pendrivie ?? Taki mam tylko ze 8 gb
    http://www.vas.com.pl/Foto/SONY 4 GB.jpg
    A może że slima mam ??
    A wy macie slima ??
    Redman a co do szybko nagrane to nie mam przerobionej konsoli.
    A jak np płyta z black opsem sie zrysuje to da się jakoś naprawić bez kupowania nowej ??
    sid2007 a co się stanie jak wyczyszcze pamięć podręczno usunie się coś gry ??
     
  6. redman89

    redman89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    O wow Dzięki wyczyściłem pamięć podręczną pendriva i działa wielkie dzięki.
    CHODZI JAK LALA
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum