1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Red dead redemption

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Buchman, Luty 24, 2011.

  1. Buchman

    Buchman Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    J-bie
    Jak zapisać stan gry. Pomóżcie bo mam angielską wersje i nie umiem znaleźć opcje save.:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. millena

    millena Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stalowa
    o chłopie ;] to działa jak w gta 4 czyli masz autosavey ,lub zapisac gre mozna idąc do swojego domu / pokoju burdelowego / saloon'u etc kładąc sie na lózko lub tez rozbijając w dziczy obóz. za pokoje na miescie trzeba zaplacic pare wirtualnych dolarów
     
  4. Skovv

    Skovv Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Elbląg
    Ja też mam angielską -.- Jest wqle polska?? Idziesz do domku i śpisz :p Zapisuje się też automatycznie po wygranej w pokera itp.
     
  5. Wujek WilQ

    Wujek WilQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory ( Śląsk )
    Nie ma Polskiej , automatyczne savy lub poprzez pójście spać w kupionym domu.
     
  6. alexpato#

    alexpato# Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Idziesz spać w posesji, bądź ustawiasz sobie autosave w opcjach. To proste komendy Options -> Auto-Save ON. I zapisuje Ci po każdej misji z tego co pamiętam.
     
  7. Gambit95

    Gambit95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Da się rozbić obóz? Przeszedłem całą grę i nie spotkałem się z tym :confused:
     
  8. Kris304

    Kris304 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    <NSW>
    Oczywiście że sie da, musisz tylko kupić zestaw w sklepie
     
Wczytywanie...

Poleć forum