1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Red Faction: Armageddon XBOX360-MARVEL

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Fuks, Czerwiec 2, 2011.

  1. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  4. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Nie ma niestety PL.
     
  5. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Moje źródło mówi, że są polskie napisy
     
  6. solony123

    solony123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Menu i wszystkie opisy w grze są po angielsku, natomiast jak postaci mówią to są polskie napisy. Bez sensu..
     
  7. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    fajna gierka po pierwsze poco wam w tej grze język polski az tyle jest tu dialogu ze jest tu zbędny
    po drugie napisy są polskie choć nie wszystko jest przetłumaczone pół polski pół angielski
     
  8. Vardzi

    Vardzi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie macie problemu z dzwiekiem? Mam strasznie cicho dzwieki
     
  9. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sprawdź w opcjach gry masz tam podświetlenie i dźwięk (albo podgłoś telewizor ;))
     
  10. Vardzi

    Vardzi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oki już po problemie kabel HDMI nie działał poprawnie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum