1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Reflash 1.61LT na LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez HiCZoK, Listopad 26, 2010.

  1. HiCZoK

    HiCZoK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Szukałem ale tego nie znalazłem w innych działach. Mam małe doświadczenie z flashowaniem:rolleyes:. 2 lata temu próbowałem zrobić to sam ale tak narąbałem że wgrałem niewłaściwą przeróbke i zgubiłem klucz !!!:eek: Wiec sprzedałem tamtego xboxa na części.

    W marcu tego roku kupiłem elita 120gb Jaser z Lite Onem chyba i od razu dałem go do "profesjonalnej" przeróbki. Gość podobno wgrał mi 1.61LT i coś tam lutował czy jakoś tak. (troche skasował i nie mam ochoty jeszcze raz tyle płacić)


    W każdym razie... Myśle czy nie przeflashować na LT+ samemu. To nie może być aż takie trudne co ?:O
    A ponieważ wolałbym nie rozwalić sobie drugiego xboxa sam jak ostatni debil to tym razem pytam was o prosty łopatologiczny poradnik.
    Z Góry dzięki!
    Powtarzam ,że przejrzałem inne działy i aż się tam troche gubie i LT--->LT+ nie znalazłem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Jak masz klucz to ogarniesz sam, a jak nie masz to nie sadze (tzreba ciac sciezki)
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie ma czegos takiego jak 1.61LT :)
    jak gość cos lutował to pewnie masz liteona v3
    powinieneś dostać klucz napędu ,ale jak go nie masz to musisz ciąć i lutować ścieżki
    więc raczej ci odradzam robic to samemu...
     
  5. HiCZoK

    HiCZoK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no właśnie nie mam... kurde.
    Dzięki za pomoc.

    To chyba będę musiał uderzyć do tego gościa jeszcze raz. To jest mocno inwazyjna procedura? czy raczej moge byc spokojny?
     
  6. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1665
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Jak to robi ktoś z doświadczeniem to na pewno możesz być spokojny a jak to robi ktoś myślący że to umie, a w życiu tego nie robił - to wtedy jest ryzyko.
    Ale proste jakby coś ci się stało to musi odkupić. Ponieważ to jest usługa więc ten co przerabia musi ponosić szkody za złe przerobienie/uszkodzenie.
     
  7. HiCZoK

    HiCZoK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aha rozumiem. Gość jest doświadczony. Poza tym absolwent PG wiec wiecie wypas. Tylko, że on nie jest oficjalny... No nie wystawia paragonów itp. Wiec spróbuje się z nim skontaktowac

    jakby co to macie jakieś namiary na sprawdzonego "przerabiacza" w Gdańsku, Sopocie albo Tczewie ? Dobrze byłoby porównać ceny i mieć "gwarancje"
     
  8. HiCZoK

    HiCZoK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ZMIANA PLANÓW.

    napisałem do gościa który mi przerabiał i powiedział że ma jeszcze moj klucz i wysle mi mailem. Wiec wypas.

    Teraz ktoś mi pomoże w reflashu do LT+ ?:D
     
  9. HiCZoK

    HiCZoK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I jak? Ktoś mi pomoże?
    Klucz już mam.

    Teraz tylko przeflashowac na LT+... to chyba nie jest aż tak trudne co? :D

    edit: Gość jendak wrzucił mi 1.1LT a nie 1.61. Pomyliłem się jeżeli to ma znaczenie przy reflashu
     
  10. HiCZoK

    HiCZoK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    halo? podpowie mi ktoś co robic? Mam plik OFW z kluczem i jungleflashera
     
  11. HiCZoK

    HiCZoK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok załatwione. JF i Dosflash + płyta główna u kolegi. LT+ sflashowane pomyślnie!
     
Wczytywanie...

Poleć forum