1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Reflash liteon gdy mam klucz.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez milczar111, Kwiecień 4, 2011.

  1. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam jest podczepiony temat jak flashowac. Mialem oddać konsole komuś do flashowania na najnowszy lt+ bo nie mialem klucza. Odezwalem sie do ostatniego gościa ktory tym sie zajmowal i powiedzial ze podeśle mi klucz. Co potrzebuje gdy mam już klucz do wgrania lt+? Od ktorego momentu musze w podpiętym temacie wykonywac flash? Mam nadzieje, ze to co napisalem jest zrozumiale :p.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    podpinasz naped jako source dajesz swoj firmaware z klucz, target powinno ci samo wczytać, potem klikasz dla pewności spoof source i dalej już liteon erase i dalej tak jak w tutorialu
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jedyne co potrzebujesz to komputer ze zlaczem SATA.
     
  5. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli dobrze rozumiem modyfikuje Lt+ napięcie z konsoli sata od kompa i wgrywam dosflashem?
     
  6. Bossi

    Bossi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  7. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    OK no to już wszystko jasne. Biore się do roboty :)
     
  8. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jest napisane żeby skopiować plik L-O-Eras.exe a takiego nie mam chyba że coś źle robie.
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    weź zrob to w jungle flasher a nie w starym smierdzącym dosie hehe.....

     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  10. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  11. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najważniejsza cześć - Przeczytaj uważnie.
    JungleFlasher pokaże następne ostrzeżenie(5) - w krótkim tłumaczeniu chodzi o to, że:
    Po kliknięciu "YES" należy szybko wyłączyć i włączyć napęd (kropeczki w idą w logu ........(6)) - TYLKO RAZ - Jeżeli nie korzystamy z Kita to szybko wyłączamy i włączamy konsolę - również TYLKO RAZ

    Muysze właczyc i wyłaczyc konsole?
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie...jak bedą leciały kropeczki to wyjmij i włóż wtyczke od napedu...nie od konsoli....od napedu

    i potem jak bedziesz miał status 72 klikasz write i jak dojdzie do flash verification ok klikasz outro
     
Wczytywanie...

Poleć forum