1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Reflash Liteon Ixtreme 1.6 problem wydobycie klucza

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez majkel94, Styczeń 20, 2011.

  1. majkel94

    majkel94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, mam taki problem zbootowałem już pena .
    I właśnie sęk tkwi w tym, że mam Liteona a na stronie ixtreme są różne wersje

    LiteOn LT+v1.1 93450 Lite Touch Firmware Download

    LiteOn LT+v1.1 83850v2 Lite Touch Firmware Download

    LiteOn LT+v1.1 83850 Lite Touch Firmware Download

    LiteOn LT+v1.1 74850 Lite Touch Firmware Download

    I nie wiem która pasuje do mojego napędu.

    I mam pytanie takie czy jeżeli mam już tego Ixtreme 1.6 to nie muszę mieć żadnych kabelków tych kontrolerów, czy potrzebuje tylko kabel sata.

    Oraz jak odczytać klucz napędu tego też nie wiem. Bo jak się flas***e to skumałem już bardzo proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  4. xboxowner

    xboxowner Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak kolega wyżej tacka lekko do połowy jungle fasher i jazda ;)
     
  5. majkel94

    majkel94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. sasza666

    sasza666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    mam problem z wyciągnieciem z 83850 i 74850 oba 1,6

    klikam dummy from ixtreme i wywala extraction failed co robić normalnie tez nie wyciągne z 74850 próbowałem włócznia,nie zaswieciła sie na niebiesko ale zaczeła zczytywać po chwili extraction failed :(
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. sasza666

    sasza666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    tak do polowy i mniej i wiecej 2/3 1/4 nic nie pomaga

    w 83850 Ixtreme DVDkey extraction failed! Power drive with tray half open (to po kliknieciu na lo83info ) a klikając na dummy from ixtreme zczytuje pierwszy karze dac tacke na full zczytuje i extraction failed


    74850 wywala mi teraz serial data is bad
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    a ja obstawiam że tam jest wgrany LT a nie 1.6 :p
    wiec tylko MRA lub POGO
     
  11. sasza666

    sasza666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    po czesci masz racje w jednym jest LT ale znalazłem rozwiązanie nowy Jungle Flasher V0.1.79 beta pokazuje jaki jest klucz bez wyciągania firmware :) wgrałem na zywca nowy i wszystko działa :)
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jeśli pokazało ci klucz bez wyciągania to chyba nie byly liteony......
     
Wczytywanie...

Poleć forum