1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Reflash....

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez martin649, Październik 7, 2011.

  1. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czy do reflashu z Lt+1.1 do LT+2.0 potrzebuje klucza napędu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kp2006

    kp2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tylko pytanie jak go wyciągnać bez probe? Czy jest sposób bez łączenia ścieżek?
     
  5. kp2006

    kp2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie musisz łączyć ścieżek w żadnym napędzie, probe jest potrzebny tylko do liteona
     
  6. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A ja mam własnie liteona LT+1.1 więc bez probe nic nie zdziałam ? Mam tylko kabelek SATA :D
     
  7. kp2006

    kp2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czyli nie obejdzie się bez kupowania tego? Jeżeli mam tego probe Sata też potrzebuje?
     
  9. kp2006

    kp2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum