1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Region China

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 87grzes, Czerwiec 21, 2010.

  1. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Witam
    Zaopatrzylem sie ostatnio w gre "SAW" przepuszczam ja przez abgx najnowszego i wszystko jest na zielono czyli gra ok tylko jeden problem na region wyskakuje mi
    "NTSC/J (EXCLUDES CHINA)
    NTSC/U"

    Myslalem ze program cos z tym zrobil ale po nagraniu gry odpala sie na xboxie lecz po chwili wyskakuje komunikat o zlym regionie. Czy mozna cos z tym zrobic??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Proste gra jest pod NTSC a konsola obsługuje Ci PAL pewnie
     
  5. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    NTSC jest raczej dla kontynentu dwóch Ameryk no i Azji...A PAL dla EUROPY
     
  6. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Dziekuje za pomoc wszystko juz stalo sie jasne :)
     
  7. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    dwa wyjścia:
    1) Ściągnąć inny obraz
    2) Kupić inną konsole :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum