1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

region free

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Michał Smołkowicz, Styczeń 2, 2014.

  1. Michał Smołkowicz

    Michał Smołkowicz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ropa, Poland
    witam czy jeśli mam lt2.0 i nagrywałem wszystkie gry PAL (fifa11 ,bf bc2) to czy jeśli teraz ściągnę sobie przykładowo grę region free konkeretnie WYMODEROWANO to czy odpali black ops ?


    orso6// Nie wklejaj linków do torrentów.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BaronTheStig

    BaronTheStig Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Libiąż/Katowice
    Odpali. Region Free oznacza, że gra działa zarówno na konsoli w wersji PAL jak i na NTSC.
     
  4. Michał Smołkowicz

    Michał Smołkowicz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ropa, Poland
    NTSC są to konsolę amerykańskie ?
    i nie będę zakladał nowego tematu. nie rozumiem jak ma działac gra która na torrentach jest na 2 dvd ? przecież jest 1 napęd.
    chodzi o to że 1 płyty się instaluje a 2 z napędu czy co ? bo nie widze innego wyjścia możcie wytłumaczyć
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    lol
    Przecież nie grasz na raz z dwóch płyt

    Zależy od gry. Jeśli fabuła na 2 płytach to grasz po kolei (skończysz jedną wrzucasz drugą)
    Jeśli content do zgrania na dysk (np. GTA V) to jedną płytę na dysk a z drugiej grasz...
     
  6. Michał Smołkowicz

    Michał Smołkowicz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ropa, Poland
    nie ogarniam takich jak ty.
    pisze że nie rozumie a ty LOL
     
  7. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Jest takie coś jak wiedza ogólna, wręcz nie można zadać takiego pytania jak Ty zadałeś. Pytanie poziomu uczestników warsaw shore.
     
    3 użytkowników lubi ten post.
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wytłumaczę ci to.
    Jeżeli gra jest na 2 płytach i na obu jest fabuła to najpierw grasz z DVD1 a jak cię gra poprosi o włożenie DVD2 to wyjmujesz pierwszą i wkładasz drugą...
    Jeżeli gra jest na 2 płytach i na jednej jest content (zawartość) do instalacji na dysku tak jak w przypadku GTA V to wtedy wkładasz DVD1, aby tą zawartość zainstalować, a później grasz z DVD2.
    Jeszcze dokładniej mam wytłumaczyć czy mniej więcej zrozumiałeś?
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum