1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Region Free

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez ziombel, Luty 15, 2009.

  1. ziombel

    ziombel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kołobrzeg
    Witam.

    Chciałbym się spytać, jeśli gra nie posiada haczyka Region Free, to czy jest jakas mozliwosc, zeby ten haczyk uzyskac, jakos przerobic/spatchowac albo coś innego ?

    Pytam, bo nie chce, zeby okazalo się, ze sciagam 8gb na darmo :(

    Na forum nie znalazłem odpowiedzi

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie da się przerobić takiego obrazu, aby uzyskać "haczyk" na Europe(PAL)-Region Free.
     
  4. ziombel

    ziombel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kołobrzeg
    ok dzieki za odpowiedź
     
  5. Gemini

    Gemini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2007
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oczywiście pamiętasz że nie musisz mieć tylko i wyłącznie gry z region free? Możesz też mieć grę przeznaczoną na Europę czyli Palowską.
     
  6. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Nie wiem ale u mnie jest tak że nie raz ściąłem grę w ntsc i była zaznaczona europa i jeszcze coś tam ,region free nie było zaznaczone. I normalnie mi działała na tv wyświetlało że idzie w ntsc.
     
  7. ziombel

    ziombel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kołobrzeg
    Oczywicie, ze pamietam :)


    Ok, dzieks za info
     
Wczytywanie...

Poleć forum