1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

region gry przerobiona konsola

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzebcio33, Kwiecień 19, 2010.

  1. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    czy jak mam przerobiona konsole LT to moge gry z byle jakim regionek sciagac czy musi byc specjalny ? moja konsola z europy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tylko pal i region free
     
  4. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
  5. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    a jka mam gre na pc-cie i nie pisze czy pal czy free to jak to sprawdzic ?
     
  6. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    programem abgx masz na forum najnowszą wersję
     
  7. Monk666

    Monk666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na pc nie ma gier pal czy ntsc zdaje sie
     
  8. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    Pisze tak :ntsc/rf co to oznacza to nie moge tej gry ?
     
  9. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  10. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    uff dzieki stary a juz sie przestraszyłem :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum