1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Reinstalacja LT 3.0 ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pablo693, Lipiec 30, 2014.

  1. Pablo693

    Pablo693 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasteczko Śląskie
    Witam.
    Mam pewien problem. Zacznę od tego że wydaje mi się że wybrałem dobry dział ale jeśli nie to proszę o przeniesienie.
    Mój problem polega na tym że nie wiem jaką mam przeróbkę ;x
    Chciałbym zainstalować LT 3.0.
    Szukałem poradników jak to zrobić ale nie potrafię znaleźć. Wiem że od wersji DashBoard 14719 nie można nagrywać gier zwykłą nagrywarką a na tym mi zależy.

    Nagrałem NFS Rivals (XGD3) i wyskakuje komunikat że nie ma aktualizacji, nagrałem Mortal Kombat (XGD2) to w ogóle jest jakieś dziwne ale odtwarza mi się tak jakby w playerze obrazek xbox 360 (jak przy włączaniu) i nic się nie da zrobić.

    Mam nadzieję że ktoś mi pomoże z moim problemem. Jeśli coś jest nie zrozumiałe bądź potrzebne są jakieś informacje to proszę pisać ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A masz konsole w ogole przerobiona ? Ja tez myslalem ze mam przerobiona konsole, a po wlozeniu plytki mam to samo wlacza sie odtwarzacz i obrazek xbox 360.
     
  4. Pablo693

    Pablo693 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasteczko Śląskie
    Na 100% pewny nie jestem bo odkupiłem go od kumpla.
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    jaki masz nr dashboardu?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak gra xgd2 daje ze to film. Znaczy ze brak przeróbki. Lt nie instaluje sie na konsoli, a wgrywa do napedu wczesniej odczytujac unikalny klucz. Daj konsole w dobre ręce, jesli natomiast chcesz sam probowac tutoriale do danego napędu znajdziesz na forum.
     
  7. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    ...akir ale on pisze że przy nfs woła o aktualkę czyli konsola łyka grę..
    ogólnie to Pablo693 aktualizuj konsolę do najnowszego dash'a i jak poprawnie nagrana gra Ci nie pójdzie to znaczy że nie masz lt 3.0
    jeżeli chcesz sam wgrać lt 3.0 to na forum masz tutki... na początku przeczytaj to http://xboxforum.pl/lt-205/przeczytaj-to-zanim-zalozysz-temat-161527/ jeśli nie jesteś w stanie tego ogarnąć to daj komuś kto się tym zajmuję max 50zł Cię to wyniesie..
    btw to mówisz że kupiłeś konsolę od znajomego, nie możesz się jego zapytać jaka przeróbka?
     
Wczytywanie...

Poleć forum