1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rejestracja konsoli- czy da sie sprawdzic?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Vorti, Czerwiec 22, 2010.

  1. Vorti

    Vorti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chcialbym wiedziec czy da sie spradzic czy moja konsola byla juz rejestrowana.
    Czy da sie to zrobic jakos na internecie czy nie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vorti

    Vorti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    up

    Bardzo prosze o odpowiedz, zalezy mi na tym abym wiedzial to dzis.
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    To sprobuj ja zarejestrowac. Jak bedziesz mogl tzn, ze nie byla zarejestrowana, a jak nie to wiadomo. Nic nie tracisz
     
  5. Vorti

    Vorti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli musze zadzwonic do M$ i zapytac czy jest zarejestrowana ?
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  7. Poncky14

    Poncky14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    up co 24 h. na internecie to nie wiem w internecie na pewno :). A konsola nowa czy używana ?
     
  8. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Raczej nowa, bo inaczej by o to chyba nie pytał o0
     
  9. castomoto

    castomoto Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    krk :)
    Jak by była nowa to takie pytania by nie zadawał:DD:DD

    A co do tematu to nigdzie nie musisz dzwonić,wystarczy wjedziesz w linka który wysłał bgszef i sprobojesz ją zarejestrować.
     
  10. Poncky14

    Poncky14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No ja nie wiem. Ktoś kiedyś mówił że najprostsze rozwiązania są czasami najlepsze :)
     
  11. Vorti

    Vorti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem , na stronie pisze ze trzeba miec konto live .Czy robie dobrze czy robi sie to zupelnie innaczej?Moze musze zrobic konto na live?

    @Edit

    Juz wszystko wiem. :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum